peho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
П Е Т И Ц И Я
Collapse
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Vladim написа:peho написа:И аз избягвах да се намесвам в тази тема, но реших и аз да задам един въпрос. Кои сме ние че да се намесваме в живота на тези деца и да определяме при кого от двамата родители трябва да останат?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:А също и как излезе от България през коя гранична служба без дОкУменти. Що не го попита журналиста " .. искаш ли да се върнеш при татко си и братчето си..." Манипулатор беше този журналист който зададе въпроса.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Да, явно този случай има две лица. Едното, което ни е снесено по ТВ и другото, което се основава на истината. Аз се въздържам вечеот преценка...Но да си призная: кадрите при натъпкване на детето в колата и виковете за "ПОМОЩ" на това дете не ми излизат от главатавече трети ден. Иска ми се да вярвам, че това дете е на правилното място съответстващо на неговото желание, защото при всички положениямомиченцето е изманипулирано в една от двете сценки: на викащо за Помощ в БГ и на доволно дете в Полша????????A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
...
А някой знае ли с какво са напълнили главиците на децата, за да викат "помощ"! Ако таткото им е казал, че идват да ги вземат и да ги тикнат в детски дом, например? И детето не знае какво става, кое е истина и кое не. Децата се манипулират най-лесно. И затова може днес да вика за помощ, а утре да се усмихва.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:А някой знае ли с какво са напълнили главиците на децата, за да викат "помощ"! Ако таткото им е казал, че идват да ги вземат и да ги тикнат в детски дом, например? И детето не знае какво става, кое е истина и кое не. Децата се манипулират най-лесно. И затова може днес да вика за помощ, а утре да се усмихва.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар