Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

П Е Т И Ц И Я

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

peho написа:
    И аз избягвах да се намесвам в тази тема, но реших и аз да задам един въпрос. Кои сме ние че да се намесваме в живота на тези деца и да определяме при кого от двамата родители трябва да останат?
    Точно така! А момиченцето, което пищеше "помощ" онзи ден днес пред полската телевизия бе усмихнато и, като го питаха харесва ли ти тук каза да! Има съд - български и полски! Ако има нещо нередно в решенията на съда има международни организации! Интересно, как бащата е изкарал децата от Полша, като се изисква съгласието и на двамата родители? Просто сега ми хрумна тази чуденка.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      peho написа:
      И аз избягвах да се намесвам в тази тема, но реших и аз да задам един въпрос. Кои сме ние че да се намесваме в живота на тези деца и да определяме при кого от двамата родители трябва да останат?
      Точно така! А момиченцето, което пищеше "помощ" онзи ден днес пред полската телевизия бе усмихнато и, като го питаха харесва ли ти тук каза да! Има съд - български и полски! Ако има нещо нередно в решенията на съда има международни организации! Интересно, как бащата е изкарал децата от Полша, като се изисква съгласието и на двамата родители? Просто сега ми хрумна тази чуденка.
      А също и как излезе от България през коя гранична служба без дукоменти. Що не го попита журналиста " .. искаш ли да се върнеш при татко си и братчето си..." Манипулатор беше този журналист който зададе въпроса.
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
        А също и как излезе от България през коя гранична служба без дОкУменти. Що не го попита журналиста " .. искаш ли да се върнеш при татко си и братчето си..." Манипулатор беше този журналист който зададе въпроса.
        При положение, че има съдебно решение, защо да не изкарат детето безпроблемно през границата? Може и манипулатор да е бил журналиста (беше жена) също, като тези, които ни показаха скандалното отвличане и пъроначално ви нахъсаха срещу жената. И нали сме царе на първосигналността и скачаме за щяло и нещяло без да искаме да проумеем друго, или повече.... Както и да е, това е безсмислен спор, аз се оттеглям. Изразих своята позиция, който няма капаци на очите може сполучливо да се ориентира.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Да, явно този случай има две лица. Едното, което ни е снесено по ТВ и другото, което се основава на истината. Аз се въздържам вечеот преценка...Но да си призная: кадрите при натъпкване на детето в колата и виковете за "ПОМОЩ" на това дете не ми излизат от главатавече трети ден. Иска ми се да вярвам, че това дете е на правилното място съответстващо на неговото желание, защото при всички положениямомиченцето е изманипулирано в една от двете сценки: на викащо за Помощ в БГ и на доволно дете в Полша????????
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

...

А някой знае ли с какво са напълнили главиците на децата, за да викат "помощ"! Ако таткото им е казал, че идват да ги вземат и да ги тикнат в детски дом, например? И детето не знае какво става, кое е истина и кое не. Децата се манипулират най-лесно. И затова може днес да вика за помощ, а утре да се усмихва.
            Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
            Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Re: ...

karloson написа:
              А някой знае ли с какво са напълнили главиците на децата, за да викат "помощ"! Ако таткото им е казал, че идват да ги вземат и да ги тикнат в детски дом, например? И детето не знае какво става, кое е истина и кое не. Децата се манипулират най-лесно. И затова може днес да вика за помощ, а утре да се усмихва.
              Да, това имам впредвид. Не знаем обаче, какво му е казано и за да се усмихва. Оная вечер обаче ми направи лошо впечатление изказването на момченцето в скута на баща си : "Не искам в Полша. Мама е алкохоличка. Тя пие водка" ...Ами ако аз например не втълпя на щерка си, че майка и е алкохоличка, тя няма как да я "Идентифицира" като такава, защото децата приемат родителите си такива, каквито са...Така, че този случай замирисва малко на обикновен битовизъм с полски и български привкус. Жалко само за дечицата.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
              X