Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

П Е Т И Ц И Я

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гледах новините, в които твърдяха, че бащата е "отвлякъл" децата. Аз не мога да разбера как се прекарват деца от една в друга държава и година по-късно стига до медии и народ. Все пак чакам с интерес развръзката и евентуалните отговори на моя въпрос.
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

И подобни на тези деца смятат баща си за най-доброто същество на света защото ги оставя да гледат телевизия до 01.00, да не се прибират в къщи по цял ден, да ядат всичките лайна за под един лев, които се продават на близката автобусна спирка.А майката, гадната майка ги кара да учат, да си мият зъбите с нещо лютиво, което тя нарича паста за зъби ...Предположенията са принципни, хипотетични, дано стане ясно какво има в главицата на децата и колко бързо то може да бъде насочено в неправилна посока.И да ги кара да крещят.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

gari_brasna4a написа:
        а ако децата искат да останат в българия при баща си ???????егати ,само съда и родителите ли имат право на глас ????ами ако тая майка е кофти родител и кат пиине водка почне да вилнееее ,кво правим????? момчето каза по новините ,че иска при баща си и точка ! децата нетрябва да бъдат пренебрегвани заради дразги и чувства на родителите.заради такива сценки на побой и раздори половината деца превъртат и като станат на 30 години почват да колят и изнасилват заради психически и физически тормоз от страна на родителите .поставете се на мястото на децата и майка ви или баща ви ви млати всеки ден и не ви пуска никъде да мръднете и сте "отдушника на лоши емоций" на родителя , и вия няма да искате като избягате да се върнете
        Законите в България са за това, че да се спазват! Не съм чул и никъде другаде децата да се питат при, кого искат да останат!? Хайде опознайте елементарните закони и тогава развивайте теории! Когато родителите ми се развеждаха бях на 11 години, а сестра ми на 17. Никой не ми пита при, кого искам да остана! Спомням си също така, че като малък винаги, като ме питаха, кого обичаш повече майка си, или баща си отговарях - баба! Така, че бъдете по-разумни и информирани, и не се подавайте на елементарни провокации.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Каузата може и да е справедлива но това не е начина.Първо ако не сте забелязали саита http://bgpetition.com/ е КОМЕРСИАЛЕН.В долния край на сайта има реклама на Гугъл Адсенс.Освен това като се подписвате не правите нищо друго освен че си давате личните данни за собствениците на сайта с всичките възможни последици от неправомерно използване.Тези "петииции" организирани от този сайт са само начин да правят трафик през сайта им и да събират лични данни карайки хората да вярват че е с благородна цел защото най малкото тези петиции не отиват никъде за да имат някакво значение да си пишем данните и мейлите там.Не е свързано точно с темата ама ме дразни ужасно много че от този сайт гледат да изкарват пари от тези неща.
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Аве незнам какво става тук ама, вий хора очи и уши имате ли! Детето вика "помощ", а оная го блъска в колата?! Нещо аз ли не разбирам, то верно и слава богу имах щастливо детство, и този тип отношения са ми неясни...ама тва не е някое псе: седни тук или там...! Това е дете, което до този момент си стоеше кротко и ако трябваше да се прави няква драма или друго ... ми просто лапетата щяха да са духнали от там доооста отдавна.
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
              Детето вика "помощ", а оная го блъска в колата?!...
              Е, и? Интересно, ако имаше камера да снима майката в деня в, който се е събудила и е разбрала, че мъжа и е изчезнал някъде с децата и пищеше скубейки коси, пак ли щеше да се впечатлиш толкова? Стига с това елементарно мислене и първични реакции! И за мен сцената бе доста грозна, но какво от това?

Коментар

infineon написа:
                Каузата може и да е справедлива но това не е начина.Първо ако не сте забелязали саита http://bgpetition.com/ е КОМЕРСИАЛЕН.В долния край на сайта има реклама на Гугъл Адсенс.Освен това
                Наистина в оня сайт има откровено малумни и просташки неща, не се сещам какво ми направи най-голям смях, но имаше една супер дебилна петиция. И какъв е резултатът от тея глупости? Цъкане заради обществения интерес към текущ проблем, и после парички от гугъл адсУникално : Петиция за прекратяване на правомощията на Иван Дрънков като стопанистващ заслон Тевно езеро и сътрудник на Национален парк Пирин заради побой над туристи, други прояви на насилие и злоупотреби със служебно положение или Акция ФЕНОВЕТЕ ПОДКРЕПЯТ ДЕСИСЛАВА СРЕЩУ ДИСКРИМИНАЦИЯТА НА НЕЙНИ ПЕСНИ ОТ НЯКОИ ТВ И РАДИА Айде да пуснем петиция за отключването на темата на ники-сикс, и публикуването и в Държавен вестник ?

Коментар

Кой е крив и кой е прав аз не знам.Съдът решил така да бъде .Трябва да се изпълни решението на съда . Обаче самото изпълнение е толкова грозно и варварско ,че трябва да се потърси отговорност от изпълнителите.Има хиляди начини да се приберат децата без да се травмират както постъпиха . Можеха ако са ученици и от училището да ги вземат ако са на градина и от градината ,можеха и на екскурзия да ги заведат с група деца и от там мирно и тихо да ги предадат както е постановил съда . Но да се събере сума ти и народ децата да пищят полицаите да блъскат грубо хората да настава такава дандания това само некадърници могат да го направят.Не вземам страна нито на майката нито на бащата и за това не се подписвам под нищо . Ако имаше петиция за начина по който беше откарано детето то се подписвам с двете ръце , че това беше престъпление от страна на полицията и службите натоварени с отнемането на децата.
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Vladim написа:
                    Jimy написа:
                    Детето вика "помощ", а оная го блъска в колата?!...
                    Е, и? Интересно, ако имаше камера да снима майката в деня в, който се е събудила и е разбрала, че мъжа и е изчезнал някъде с децата и пищеше скубейки коси, пак ли щеше да се впечатлиш толкова? Стига с това елементарно мислене и първични реакции! И за мен сцената бе доста грозна, но какво от това?
                    Деца имаш ли? Одобряваш ли начина по който се отнесоха с децата? Агенцията за закрила на детето трябваше ли да реагира при тази гледка? Как мислиш дай да видим едно мнение , сигурен ли си че тази ПАЧА е била при децата или далеч от тях в неадекватно състояние. Човека се вижда в чудо в чужда страна в която няма приятели и тръгва с децата си към България. Това как го експонират случая поляците със сигурност е доста далеч от истината , но при каквито и да е било обстоятелства те могат да защитят свой гражданин а ние можем да оплюем наш такъв. Бащата ги е гледал , той е бил с тях , те са разчитали на него а не на майка си. Държавата трябваше да реагира веднага ,без значение на това каква присъда е влязла в сила. Беше извършено ново пристъпление по член 5 , 10 , 12 , 13 от Хагската конвенция за защита на детето. Всеки носи глава на раменете си да намери и прочете тази конвенция , не да приказваме само това което ни се поднася като информация и да го имаме за чиста монета.
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                      Vladim написа:
                      ...И за мен сцената бе доста грозна, но какво от това?
                      Деца имаш ли? Одобряваш ли начина по който се отнесоха с децата?....
                      А ти имаш ли 1000лв. в джоба? Мисля да не ти отговарям на въпроса, личен е. Сцената бе грозна и преекспонирана от всички медии! Трябва да съм идиот за да кажа, че одобрявам начинът по, който децата бяха отведени. Сигурен съм, че много деца в България всекидневно биват подлагани и на по-тежки травми без агенцията за защита на деца дори да подозира. Бих протестирал срещу това, което видях, но и срещу решение на съд.Нямам понятие, каква е истината затова запазвам неутрална позиция. А някой от вас знае ли, каква е?

Коментар

Колко е сериозна цялата работа с тези петиции можета да разберете като отворите този линк и си направете собствена петиция : http://bgpetition.com/new-petition.htmlРегистратора на този сайт е абсолютно измислен и доволно потрива ръце от всяка изразена "гражданска позиция" в него Registrant Contact: na Ivan Ivanov () Nadegda 2 Sofia Sofija-Grad,1000 BG Tel. +00.359200000

Коментар

Vladim написа:
                          Atanas71 написа:
                          Vladim написа:
                          ...И за мен сцената бе доста грозна, но какво от това?
                          Деца имаш ли? Одобряваш ли начина по който се отнесоха с децата?....
                          А ти имаш ли 1000лв. в джоба? Мисля да не ти отговарям на въпроса, личен е. Сцената бе грозна и преекспонирана от всички медии! Трябва да съм идиот за да кажа, че одобрявам начинът по, който децата бяха отведени. Сигурен съм, че много деца в България всекидневно биват подлагани и на по-тежки травми без агенцията за защита на деца дори да подозира. Бих протестирал срещу това, което видях, но и срещу решение на съд.Нямам понятие, каква е истината затова запазвам неутрална позиция. А някой от вас знае ли, каква е?
                          Не нямам , имам около 230лв. със стотинките които идеално ме оправят до вторник когато ще взема заплата Що питаш? И за мен това е личен въпрос с Левовете но ти отговорих лошо няма.
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                            ...сигурен ли си че тази ПАЧА е била при децата или далеч от тях в неадекватно състояние. Човека се вижда в чудо в чужда страна в която няма приятели и тръгва с децата си към България. Това как го експонират случая поляците със сигурност е доста далеч от истината , но при каквито и да е било обстоятелства те могат да защитят свой гражданин а ние можем да оплюем наш такъв. Бащата ги е гледал , той е бил с тях , те са разчитали на него а не на майка си. Държавата трябваше да реагира веднага ,без значение на това каква присъда е влязла в сила. Беше извършено ново пристъпление по член 5 , 10 , 12 , 13 от Хагската конвенция за защита на детето. Всеки носи глава на раменете си да намери и прочете тази конвенция , не да приказваме само това което ни се поднася като информация и да го имаме за чиста монета.
                            Ти, Атанасе, познаваш ли жената, за да твърдиш, че е ПАЧА ?!? Тази жена е отишла в чужбина да изкарва пари за да осигури бъдеще за същите тези деца, поради единствената причина, че мъжът й не е бил в състояние да го направи той. Къде си чул една жена да иде на гурбет, а мъжа да седи и да гледа децата? И защо мъж, който от 7-8 години живее в Полша, няма приятели?!? А?Отговори ми, ако толкова добре познаваш въпросното семейство.А ако не го познаваш, просто замълчи!Единствените виновни за тази срамна сцена са БЪЛГАРСКИТЕ институции!!! Което пак връща топката при нас.

Коментар

Immortal написа:
                              Atanas71 написа:
                              ...сигурен ли си че тази ПАЧА е била при децата или далеч от тях в неадекватно състояние. Човека се вижда в чудо в чужда страна в която няма приятели и тръгва с децата си към България. Това как го експонират случая поляците със сигурност е доста далеч от истината , но при каквито и да е било обстоятелства те могат да защитят свой гражданин а ние можем да оплюем наш такъв. Бащата ги е гледал , той е бил с тях , те са разчитали на него а не на майка си. Държавата трябваше да реагира веднага ,без значение на това каква присъда е влязла в сила. Беше извършено ново пристъпление по член 5 , 10 , 12 , 13 от Хагската конвенция за защита на детето. Всеки носи глава на раменете си да намери и прочете тази конвенция , не да приказваме само това което ни се поднася като информация и да го имаме за чиста монета.
                              Ти, Атанасе, познаваш ли жената, за да твърдиш, че е ПАЧА ?!? Тази жена е отишла в чужбина да изкарва пари за да осигури бъдеще за същите тези деца, поради единствената причина, че мъжът й не е бил в състояние да го направи той. Къде си чул една жена да иде на гурбет, а мъжа да седи и да гледа децата? И защо мъж, който от 7-8 години живее в Полша, няма приятели?!? А?Отговори ми, ако толкова добре познаваш въпросното семейство.А ако не го познаваш, просто замълчи!Единствените виновни за тази срамна сцена са БЪЛГАРСКИТЕ институции!!! Което пак връща топката при нас.
                              И ти правиш изказвания все едно си много вътре в нещата но не съм ти казал да замълчиш. Това което поемаш от хилядите писания по темата го приемаш за чиста монета и го браниш все едно ти си го писал. Според теб неможе ли да има неща по случая които да са изопачени в полза на пачата , сори полякинята. Доколкото знам тя не им се е обаждала когато е била на гурбет а когато съпругат и се обажда тя в повечето случаи е била пияна или поне неадекватна по неговите думи. Аз им вярвам на тези думи , явно този човек се е видял в безизходица.Не не е случайно че бащата ги е гледал след като няма кой те са при него. Няма как той да работи и да ги гледа , явно е че тази същата е заминала без разбирателство между двамата. Талкувайте случая не пляскайте глупостите които пише пресата . И едната и другата страна лъже по някои въпроси и истината остава там , някаде по средата. Видяхте ли как процедира майката , похарчила е цяло състояние за подаръци и е манипулирала вече мозъчето на детето. Защо журналиста който зададе въпросите на детето преди минути по БТВ не попита детето , "Искаш ли да се върнеш при баща си и братчето си. Детето веднага би се смутило и изпаднало в шок , толкова е крехко в момента. А го попитаха да ли му харесва , манипулатори проклети. Айде моля ти се вярвай ти в това което предлагаш като теза , всеки има право позиция по случая до изясняване на истината , която на дали ще разберем някога как стои.

Коментар

И аз избягвах да се намесвам в тази тема, но реших и аз да задам един въпрос. Кои сме ние че да се намесваме в живота на тези деца и да определяме при кого от двамата родители трябва да останат?

Коментар

Working...
                                X