Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пак се убедих , че пичовете са тук

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Plastex написа:
    ilkor написа:
    Нали сме някаква общност тук - какво лошо в това има да се подкрепяме ?
    Това исках да кажа на колежката в другия форум с моето"тук не е фиат форума", тук основната идея на форума, това, което ни е събрало е желанието да си помагаме. В други форуми не е същото, повече се дели мегдан.
    Точно за това стана всичко , тъй като в първия момент не го разбрах , съответно след което всичко си е ок. Благодаря ви момчета , днес е последния ден , дъщеря ми е на 7-мото небе че е 6-та , от толкова много рисунки .
    ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

деси_бургас написа:
      Plastex написа:
      ilkor написа:
      Нали сме някаква общност тук - какво лошо в това има да се подкрепяме ?
      Това исках да кажа на колежката в другия форум с моето"тук не е фиат форума", тук основната идея на форума, това, което ни е събрало е желанието да си помагаме. В други форуми не е същото, повече се дели мегдан.
      Точно за това стана всичко , тъй като в първия момент не го разбрах , съответно след което всичко си е ок. Благодаря ви момчета , днес е последния ден , дъщеря ми е на 7-мото небе че е 6-та , от толкова много рисунки .
      Това е! Децата да са радостни. Да ти е жива и здрава, и да ви радва теб и семейството ти, по-важно от това няма.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

деси_бургас написа:
        Благодаря ви момчета , днес е последния ден , дъщеря ми е на 7-мото небе че е 6-та , от толкова много рисунки .
        Нека се радва детето, макар че всъщност не видях по-хубава рисунка от нейната?!
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Immortal написа:
          Направили са комплимент хората към нашия, широко скроен форум
          Ко, ко? Я пак..?

Коментар

Working...
          X