Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пак се убедих , че пичовете са тук

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...

Само че думата "пич" в българския език е възприела друго значение, различно от това в турския език (или в персийския, от който произхожда).
    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

С риск да разваля "хубавото" мнение на дамата за форума, мисля, че няма да е лошо Деси да си пооправи малко правописа! "Пичовете" от форума заслужават поне да четат правилно написани изречения! Благодаря!
      Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Re: Пак се убедих , че пичовете са тук

деси_бургас написа:
        Бе реших аз и в други форуми да опитам ,с прословутата рисунка , нали съм мама няма се даваме . И пуснах аз тема и ето резултата след 10м : Мисля че направи грешка, мило, тук не е фиат форума. И аз , баси че съм блонди , съм да ее ама не съм малоумна , що пък да е грешка нерзбрах
        Упс Сега го виждам, аз бях. И не и го написах с лошо, знам, че там такива теми изчезват за време. И във други форуми също, това исках да и спестя, но виждам, че не ме е разбрала правилно, макар, че не я обидих нито с обръщение нито с отношение към тукашният форум, викам си сегашна жена е, все пак пише във фиат форума За който ме е сметнал за бунак или каквото там му е манталитета, нека пусне подобна тема там отново, вече няма да пиша нищо в нея. За протокола, тук гласувах за детето като №104 с което не се хваля, а се извинявам. Знам, че темата с децата е от най-съкровените за българина, поради което пуснах темата за децата от Асеновград в няколко форума, така, че са ми свидни не само моите а и българските. Хубавото е , че нейното си е все така нейно, хубаво рисува и някакво си гласуване с нищо няма да попречи за нейното развитие, да и е жива и здрава
        Tornado написа:
        Ами пич.а какво означава тогава?
        Ми на сръбски си означава точно каквото се досещаш.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Много излишна тема се получи.
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
            Много излишна тема се получи.
            Какво те е*е, нали имаш GSM? (Запазен лаф на един мой колега от университета) Иначе по темата - ами да, пичове сме. А иначе то и curva на испански означава завой, но в българския е друго.
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

А аз за пред съфорумците да кажа , че веднага разбрах кой е лично съмму се извинила за тона . Но и си признах че бях бясна на начина по който ме предупреди , макар че явно не съм го разбрала . Наитина темате се получи излишна.Ама и разбрах интересни неша за думата пич
              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Та в този ред на мисли е хубаво първото ти дете да е момче а второто момиче. Защото когато кажеш "моя големия и мойта малката" звучи по-добре, отколкото "моя малкия и мойта голямата" :D
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Все пак си мисля, че е по-хубаво да се дава линк към всички рисунки за да си избере човек - а не към конкретна. Целта е да победи най-доброто, а не ’нашето’ нали? Да, ще се радва детето, но пък това което наистина заслужава да победи ще е тъжно несправедливо. То ясно че и други участници ще подходят с такава ’кампания’ в няколко сайта, но все пак...А на всичкото отгоре да дойдеш после да се оплакваш, че не те подкрепили в друг сайт - хм...Какво сега, който те подкрепи в измамата е пич, който не - иска детето да страда. Мина ти номера, подкрепиха те хората - поне си замълчи.

Коментар

ls1 написа:
                    Все пак си мисля, че е по-хубаво да се дава линк към всички рисунки за да си избере човек - а не към конкретна. Целта е да победи най-доброто, а не ’нашето’ нали? Да, ще се радва детето, но пък това което наистина заслужава да победи ще е тъжно несправедливо. То ясно че и други участници ще подходят с такава ’кампания’ в няколко сайта, но все пак...А на всичкото отгоре да дойдеш после да се оплакваш, че не те подкрепили в друг сайт - хм...Какво сега, който те подкрепи в измамата е пич, който не - иска детето да страда. Мина ти номера, подкрепиха те хората - поне си замълчи.
                    явно не ме разбра и си далече от мисълта ми , пратила съм линк от сайта и по никакъв начин не съм задължила никого , а кото майка съм длъжна да си подкрепя детето , знаеш ли колко рисунки и харесаха 100 пъти повече от нейната , но пак ще гласувам за нейната . И кой е казал че се гласува за нейната , всеки си има избор (макар че аз искрено си им вярвам ) И като ти не ти е харесала постъпката ми си задръж мнението , морал от никой не приемам . И все пак ти благодаря че си се постарал да ми дадеш съвет някакъв
                    ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Пратила си линк към конкретна рисунка. Не си казала ’Ей тука има конкурс, моля изберете рисунката която най-много ви харесва’, нали? Може като майка да ти е задължение да си подкрепиш детето, но от кога това значи да не играеш честно? В сума ти теми (особено в последните дни) говорим против шуробаджанащината, връзкарството, възмущаваме се как някой си раздавал кебапчета на баби да гласуват, смеем се на мис България щото явно с тая физиономия няма как да спечели честно, правим виц от ’Човека глас’ (с право), но когато става дума за нашето детенце - ооооо, ние просто го подкрепяме, защото знаете ли само как се надява. И после се възмущаваш, че някой в друг форум ти направил забележка. А защо да си задържам мнението щом не ми харесва постъпката ти? Защото мнението ми не те кефи? Аз пък мисля че няма лошо да казваме нещата както са. А те са - ти използваш измама за да спечели детето ти конкурс, за сметка на друго дете. Факт.

Коментар

Напротив гласовете за моето дете не са измама истински са , благодарение на хората тук . Децата с изманите гласове ще бъдат отстранени от конкурса . Всичко си ок . Успокой се и лека вечер
                        ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

...

В интерес на истината, преди да гласувам, прегледах останалите рисунки, за да не гласувам "на сляпо" просто ей така. Имаше неща, които дори нямаха най-малка връзка с темата на конкурса. Така че знам - гласувах за най-добрата!
                          Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                          Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Малко изопачавате нещата. Колежката ни помоли да гласуваме - не ни е опряла пистолет в главата. Който има желание ще откликне на молбата и.Който не - няма. Не виждам проблем в това че ни е помолила. Преди време имаше някакво гласуване за белоградчишките скали - и то ли е измама понеже по всички масмедии тръбяха да гласуваме ?Нали сме някаква общност тук - какво лошо в това има да се подкрепяме ?

Коментар

ilkor написа:
                              Нали сме някаква общност тук - какво лошо в това има да се подкрепяме ?
                              Това исках да кажа на колежката в другия форум с моето"тук не е фиат форума", тук основната идея на форума, това, което ни е събрало е желанието да си помагаме. В други форуми не е същото, повече се дели мегдан.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Аз лично гласувах 3 пъти!!!И ако се докопам до още някой компютър ще гласувам пак!!!
                                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                                X