Здравейте! Реших да си купя велосипед и от няколко дни се ровя из нета и обикалям магазини, но нещата отиват към отказване. Първо, в нета почти няма информация по въпроса, а сайтовете на българските производители, които хич не са малко, са в плачевно състояние. Посетих и един-два специализирани форума, но там хората са си сектанти и всичко в ценовия диапазон с три цифри автоматично се определя като боклук. Второ, т.нар. продавач-консултанти в магазините или нищо не знаят, или ги мързи да приказват. Обичайната реакция при описание на изискванията ми беше безмълвно посочване към някой велосипед и толкоз. Трето, прочетох тук-там, че не се препоръчва закупуването на велосипед от т.нар. хипермаркети - там били само боклуци. От друга страна, ловешките балкан-чета се предлагат само в хипермаркети и т.н. Та, въпросите са ми следните: Някой виждал ли се е в подобно приключение и как е постъпил? Наистина ли по-евтините модели (до 300 лв.) не струват нищо? Не на последно място, откъде сте си купували велосипед (за Вас или за децата)? Мнение за българските марки и особено за Reactor (Балкан) и Passati? Остана да уточня и за какво ще се ползва - ами, за разходки из парка, за ходене до магазина, никакво екстремно каране, никакви черни пътища или баири, само "градско", така да се каже. Предварително благодаря на отзовалите се!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на велосипед
Collapse
X
-
Humppa
На жената взех колело от Практикер за 159 лева. С предни и заден амортисьори. За сега се държи, но се кара рядко, предимно през уикендите. Тя е доволна. Пък и за 160 лева - толкова. Колелото е българско, фирмата-производител е от Пловдив, идва с 24 месеца гарнция. Все не успявам да настроя правилно обтегачите и не всички скорости могат да се изберат. Това е.
-
Аз съм малко от "сектантите" и действително трудно може да попаднеш на хубаво колело под "ненормалната" цена от 500 лева.Иначе за изискванията като твоите (рядко каране, бордюри и магазинчета) каквото ти стане на ръста и джоба...купувай. Ако си постоянен във въртенето на педалите сам ще стигнеш до идеята за ъпгрейд към нещо по-добро.
Коментар
-
За 300 лева ще си купиш добро колело.Аз имах leader doberman който си купих от специален магазин за колела за 200 лева.1 година и се изпочупи всичко.След това дадох 150 лева за крос от метро и 3 години не е мръднало.Тва за хипермаркетите е същото дето приказват за фиатите че се чупят много.Иначе според мен passati е по-добрия изборAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Immortal написа:Виж и тази тема: www.lancia-bg.com/forum/viewtopic.php?t=16067A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=37655 още една офертаFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: Избор на велосипед
ivjordan написа:...Второ, т.нар. продавач-консултанти в магазините или нищо не знаят, или ги мързи да приказват. Обичайната реакция при описание на изискванията ми беше безмълвно посочване към някой велосипед и толкоз.......Не на последно място, откъде сте си купували велосипед (за Вас или за децата)? ...::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
ntodorov написа:Immortal написа:Виж и тази тема: www.lancia-bg.com/forum/viewtopic.php?t=16067
Коментар
-
За тези http://veloservice.3dwebdesign.org/drag-m-6.html родно производство се чуват добри думи.Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар