Не мисля, че ако съм на мястото на този баща първо ще мисля, а после ще действам. На Закона, който ми отнема детето ли да служа или на неистовите му викове за ПОМОЩ (защото това детенце не влиза в колата и не отива при майка си доброволно)ПС: Впрочем и еничарите са взимани със закон, но не е ли била най- страшната мъка това за един родител. Е тази сцена не напомня ли за "хубавите" турски времена в България ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да запазим тези деца за България?!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ntodorov написа:Не мисля, че ако съм на мястото на този баща първо ще мисля, а после ще действам. На Закона, който ми отнема детето ли да служа или на неистовите му викове за ПОМОЩ (защото това детенце не влиза в колата и не отива при майка си доброволно)ПС: Впрочем и еничарите са взимани със закон, но не е ли била най- страшната мъка това за един родител. Е тази сцена не напомня ли за "хубавите" турски времена в България ?NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Аз също гледах репортажа и то заедно със съпругата си. И двамата бяхме меко казано вбесени от случващото се. Но след като емоцията попремина и заразсаждавахме трезво какво проумяхме: 1. Бащата на децата е осъден за тяхното отвличане и то не от Български съд.2. Има решение в тази насока и от Софийски апелативен съд.3. Децата живеят от две години с баща си в Асеновград - време достатъчно да им се "обясни", че майка им е алкохоличка, не се интересува от тях и отидат ли с нея в Полша бял ден няма да видят.4. В крайна сметка при развод в 99% от случаите децата се присъждат на майката където и според мен им е мястото.И последно искам да ви питам, при така описаната ситуаця, но с разменени роли /хипотетично/- бащата успява да си получи децата от майката в Полша, е те не искат да идват с него - какво правим? Полските полицаи получават овации, че са си изпълнили съвестно задълженията и правдата възтържествува? Нали? Хайде стиге сме плюли по правораздавателна, правоохранителна и пр. системи!Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
По този случай не взимам отношение, защото не знам много неща по случая.Ще ви разкажа обаче подобен случай, който познавам отблизо.На бившия ми шеф дъщеря му е в САЩ. Била е женена за американец, после разведена. Има две деца, които съдът е присъдил на нея. Тъй като едновременно учи и работи, й беше трудно да се грижи и за децата, тя ги изпрати в България, СЪС СЪГЛАСИЕТО на бащата. След няколко месеца обаче бащата решава, че иска да види децата си и заведа дело, с което отменя предварително даденото разрешение за заминаване на децата в България, и дори обвинява майката, че насила е пратила децата в България. Не можел да ги вижда веднъж месечно, както съдът му бил разрешил...Дойдоха от американското посолство, видяха, че децата живеят в добри условия, че ходят на училище тук, и си заминаха. Съответно съдът присъди, ако иска да вижда децата си, да дойде в България и да си ги види. Не дойде...Тези житейски ситуации са изключително разнообразни. Погледнато първосигнално, изглежда несправедливо, така е. Но никой от нас не знае какво точно се е случило. Децата, особено на тази възраст са изключително лесно манипулируеми. И аз до 7-8 годишна възраст бях убеден, че баща ми е починал... но се оказа друго...
Коментар
-
venco67 написа:Аз също гледах репортажа и то заедно със съпругата си. И двамата бяхме меко казано вбесени от случващото се. Но след като емоцията попремина и заразсаждавахме трезво какво проумяхме: 1. Бащата на децата е осъден за тяхното отвличане и то не от Български съд.2. Има решение в тази насока и от Софийски апелативен съд.3. Децата живеят от две години с баща си в Асеновград - време достатъчно да им се "обясни", че майка им е алкохоличка, не се интересува от тях и отидат ли с нея в Полша бял ден няма да видят.4. В крайна сметка при развод в 99% от случаите децата се присъждат на майката където и според мен им е мястото.И последно искам да ви питам, при така описаната ситуаця, но с разменени роли /хипотетично/- бащата успява да си получи децата от майката в Полша, е те не искат да идват с него - какво правим? Полските полицаи получават овации, че са си изпълнили съвестно задълженията и правдата възтържествува? Нали? Хайде стиге сме плюли по правораздавателна, правоохранителна и пр. системи!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
егати помията Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 .леле тези деца ги подмятаха и дърпаха .как тези хора ще ги гледат тези деца ,като те ги прегазиха и ги помачкаха и ги отвлякоха пред очите на всички?евала на таткото, че не се предаде до последно.аз изпадах в подобна ситуация ,но с майка ми и ви казвам ,че аз не само ги блъсках ами до затвор щех да стигна Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 .ако бяха мойте деца щеше всичко да е кръв и мръвки пред тоя блок! като ще ги отвеждат при тази псевдо майка аджеба не можаха ли да питат децата е така при кой искат да идат.мойта сестра я питаха и и се уважи желанието за което съм безкрайно щаслив,ама тва дето сега го гледах си беше пълен фарс и куките просати седът и гледат .абе фанете ги тия деца и ги отведете с патрулката безопасно,така и така ще ги взимате .П.П. И на това му слагам печат " Welcome to Bulgaria " Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Коментар
-
Punto_S написа:jenshen73 написа:Понеже съм сигурен, че не си учил история - ще ти кажа - благодарение на османската държава съществува нещото наречено БългарияSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар