Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Приключена тема

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

trace написа:
    Напълно съгласен с karloson.Тъй като той е изчерпал темата с поста си и няма какво повече да се каже,ще добавя само - преди 2-3 години някакъв тъпак уби 2 роднини и рани тежко друг.Е, нямаше национален траур, явно бройката им се е видяла малка.Но по-важното е, вместо да ми се правят на моралисти, да вземат да го осъдят тоя.
    И аз съм съгласен с karloson. Но trace, нека не избързваме със заключенията. Само той и тези, които са били вътре, са наясно на 100% какво е станало. Не защитавам нито шофьора, нито работодателя му. Просто аз съм на принципа с конкретните неща/ И съгласи се - той вече е осъден - починаха 16 човека, а други са тежко ранени. Дали по негова вина или не, това ще остави огромен белег в съзнанието му, независимо от това дали ще бъде обвинен или не. А иначе съм съгласен с karloson, защото на чуждата трагедия пак си трупат един вид дивиденти. И сравнението му е напълно уместно. trace също даде свой личен и неприятен пример. Всеки ден слушаме и четем за зверски катастрофи и т.н. А подобно нещо няма. Да почиват в мир и Господ да се погрижи за душите им.
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_:Аз всъщност имах предвид тоя дето утрепа родата.Там вината е извън всякакво съмнение, но продължава да се крие тоя келеш.А за днешният случай не мога да изкажа мнение кой е виновен. Не съм следилслучая, цял ден бях в движение и каквото чух по радиото това е.Нека си има разследване и дано не потулят нещата.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
      X