Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Приключена тема

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Приключена тема

...траур...
    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

...

...

Коментар

Много хубава приказка. Във фолклора ни има доста такива "истории",а "Еротикона " , преподавателят ни по фолклор искаше от нас да го прочетем и сме го коментирали на упражнения. Всеизвестната песен "Дилмано,Дилберо" например,е сватбарска,която насърчавала младоженците да консумират брака си - "кажи ми как се сади пиперо" не трябва да се разбира в буквалния смисъл,а е метафора на полов акт. (По- културно от това не можах да го кажа). Може би и от там идва изразът "да топнеш чушката" -(за човек,който се е уредил със секс)
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Няма празник , на какво се радвате и смеете тук , пак като в една друга тема. Обявен е вече ден за национален траур и е неумесно в такъв случай да се хилим и разправяме разни мохабед - чалъми при стеклите се обстоятелства
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

А който току-що е чул по новините,какво да прави,да се обеси ли?????????? Аман от нравоучители!
          Ванга

Коментар

Atanas71 написа:
            Няма празник , на какво се радвате и смеете тук , пак като в една друга тема. Обявен е вече ден за национален траур и е неумесно в такъв случай да се хилим и разправяме разни мохабед - чалъми при стеклите се обстоятелства
            Съгласна!И не нравоучители, а хора които имат гражданска позиция, колежке. Тежки новини има днес и наистина дори и да е бил весел текста вече наистина е неуместно.
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Евита,ти предния ми пост не го ли прочете???????????
              Ванга

Коментар

Не пиша без да прочета внимателно всяко едно от мненията.
                SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

...

Когато пуснах темата, все още не знаех какво е станало! Сега знам. И съжалявам за трагедията на хората. Но не съм съгласен заради личната трагедия да се обявява национален траур.Ама избори наближават... Обявете ме за циник, анатемосайте ме ако щете! Първанов много бързо поправи предишната си грешка, когато беше на лов след пожара във влака.(Пардон - после казаха, че не бил на лов, ами отишъл да размишлява). И сега обявиха - по 10 000лв на роднините на загиналите и по 5000 на пострадалите... Защо не - нали не ги дават от джоба си... Според статистиката от миналата година средно на ден са умирали около 300 човека. Но това си е само статистика. Коя ли велика личност беше казала, че когато умира един, това е трагедия, а когато умират милиони - това е само статистика!Вчера оперираха баща ми от тумор над бъбрека... Ако, недай боже, нещо лошо се случи, ще се трогне ли някой, пък било то дори само в този форум? Няма - ще бъде само още един в статистиката.Когато загинаха петимата войници в Ирак, имаше национален траур - заради наемници, отишли да оправят кривогъзия свят заради нечии интереси. Когато четирима пожарникари паднаха с хеликоптера докато гасяха пожар в Пирин - мисля че беше през 2003 - някой да обяви траур? Нъцки. Пращаме смс-и за децата на загиналите при изпълнение на служебния си дълг.Квалифицирайте ме както щете - не искам Президента или някоя друга пиявица да ми казва кога да съм в траур и кога да се радвам и шегувам! Бил съм в траур, когато мои роднини и приятели са си отивали нелепо. Но съм бил сам в мъката и траура си - нито съм бил със Станишев и Първанов, нито с Бойко, нито с Доган или Волен Сидеров! Извинявам се, ако за някого тук тази трагедия е лична и го наранявам с думите си! Но не мога да приема измисления морализъм - как мога да се шегувам, когато един, или пет, или 20 души са загинали едикога си, едикъде си... Защото са ги казали в новините... Е, аз ако пукна, няма да ме кажат в новините... и няма да е трагедия!Можете да заключвате темата! А аз занапред ще се старая да пиша само по чисто технически проблеми.

Коментар

Дано някой ден се осъзнаеш какво написа току що Ти политизира трагедията на невинни те хорица и после я омеши с лични трагедии Странен начин на разсъждение , само това мога да кажа. Толкова сме се изродили като народ че неможе да ни сплоти даже смърта на 16 наши сънародници.
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

EVITA написа:
                      Тогава???
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        EVITA написа:
                        Тогава???
                        Кабела е дълъг колежке
                        fiat coupe 2.0 16V

Коментар

coupe 2000 написа:
                          Irka_fihi написа:
                          EVITA написа:
                          Тогава???
                          Кабела е дълъг колежке
                          Нали се разбрахме нещо за усмивките? Все пак сме в траур. Колегата Atanas71 забрани усмихнатите емотикончета.Нищо лично, и на мен ми е гадно от случилото се, но дай да вземем да мрем и ние, а.

Коментар

Съжалявам ,но аз дори не съм гледал телевизия днес и незнам какво се е случило . Не съм разбрал ,че някои забранява нещо ,явно и моя кабел е дълъг
                            fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Напълно съгласен с karloson.Тъй като той е изчерпал темата с поста си и няма какво повече да се каже,ще добавя само - преди 2-3 години някакъв тъпак уби 2 роднини и рани тежко друг.Е, нямаше национален траур, явно бройката им се е видяла малка.Но по-важното е, вместо да ми се правят на моралисти, да вземат да го осъдят тоя.
                              Ex Fiat 126P
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS
                              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                              X