Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lamborghini? Хайде колеги, дайте модела...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

m3xo написа:
    jenshen73 написа:
    Мисля, че не е под наем, а по-скоро на някой от бащите... Ще разпитам във Варна чие е това Ламбо - има хора, които знаят... Тъпото е да видиш кола за толкова пари паркирана до панелен блок... Още по-тъпото е, че всяка вечер минавам покрай няколко достатъчно скъпи коли паркирани пред панелки... Не разбирам що за номер е да караш кола по-скъпа от къщата ти...
    Това е една от многото,подобни по цена коли на собствениците на Хидрострой.Това Ламбо го докараха за жената на собственика,но в последствие редовно с него бръмчи синът му,който мисля че дори няма 20 години.С номер В 999999 е ако не се лъжа
    Мисля, че говорим за една и съща кола Хлапак го караше и ... не видях номера, но днес се разминах вече с него и ми направи впечатление, че цифрите са еднакви - това да не могат да си забравят номерата П.П. Няколко пъти вече му чувам звука и не съм впечатлен - по-добре звучи излитащ Airbus И разбира се МиГ-27
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Панаир на суетата... п.п. Отде да си дръпна "Панаири" на Лилето?
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Гласчето му е като все едно са дали газ 10 зила едновременно!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Панаир на суетата... п.п. Отде да си дръпна "Панаири" на Лилето?
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Ние сме малко старомодни, но пак ни беше хубаво
            Lancia Lybra 2,4JTD '03
            Фиат Браво 1.9TD75 '97
            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Колицата е Галардото номера е скъпарски .. ама тати има не Хидрострой ами Инжстрои ... както и Плаза ... както и още куп неща .. колата се паркира на бившата стар пауър на пирамидата .. както там стои и един лексус .. на въпросната мама както и БМВ 330и на момчето което е ако не се лъжа на 21 и се казва тодор ... май някои хора имат ... други не чак толкова ....
              Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

kazan написа:
                Колицата е Галардото номера е скъпарски .. ама тати има не Хидрострой ами Инжстрои ... както и Плаза ... както и още куп неща .. колата се паркира на бившата стар пауър на пирамидата .. както там стои и един лексус .. на въпросната мама както и БМВ 330и на момчето което е ако не се лъжа на 21 и се казва тодор ... май някои хора имат ... други не чак толкова ....
                Не завиждам бе И ако е на СтарПауъра си е баш Хидрострой, Инжстрой те са си били камшика отдавна. Дори някога да мога да си позволя такава кола - ще я наема за 24часа и ще си карам нещо по-обикновено. Максимумът би бил нещо чисто ново от магазина - примерно Масерати Куатропорте с всички човешки екстри. Не харесвам ТОТАЛНАТА гъзарщина, която се развива и процъфтява в България. Пари да плащат на служителите си заплати нямат, но да купуват свръх скъпи коли и номера за тях - имат... Айде в ляво...
                Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                  Пари да плащат на служителите си заплати нямат, но да купуват свръх скъпи коли и номера за тях - имат... Айде в ляво...
                  Съгласен. Иначе пича може да е отишъл при някоя обикновена мацка в панелен блок и е спрял временно там, не означава, че живее там. Иначе и такива селяни ги има, както се пее в една песен: "Аз се чудя А8-ца или четиристаен...".
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

snake написа:
                    van_dal написа:
                    Е..х тези абитуриенти аз на моя бал ходих пеша, а тези още малко с хеликоптери ще тръгнат.
                    Аз също, както и целият ни клас, ходихме пеша. Е, това беше много, много отдавна... Аплодирам сегашния кмет на Пазарджик г-н Тодор Попов, за когото не съм гласувал, за това, че предложи с цел минимизиране на разходите, простотията и кича, всички абитуриенти на града да пристигнат пред ресторанта, в който ще празнуват, с общинското увеселително влакче, което по принцип циркулира из градския парк Остров "Свобода". Идеята му първоначално беше посрещната с насмешка, но в крайна сметка интелигентните училища я възприеха и МОЯТА гимназия - МГ "К.Величков", пристигна на бала с влакчето. Браво и съжалявам за спама.
                    Наистина ли са били всички с влакчето?Това ще е било много готино!!!Класът на братовчедка ми бяха решили да отидат с рейс ,но явно не е станало...
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

standox_ написа:
                      Ние сме малко старомодни, но пак ни беше хубаво
                      Ако питаш мен Вие сте били 100000 пъти по-оригинални и хубави!!! Без излишна показност и натрапчивост!!!Евалла!!!
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                        ...Наистина ли са били всички с влакчето?Това ще е било много готино!!!Класът на братовчедка ми бяха решили да отидат с рейс ,но явно не е станало...
                        Сигурно е имало и изключения, но по принцип по-голяма част от учениците от гимназията са пристигнали пред ресторанта с влакчето. Големият ми син, който след 2 г. ще е абитуриент, ходи да ги гледа и първоначално беше скептично настроен, но после каза, че било много ефектно.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Гледам вече почнаха да пристигат и с Тирове по баловете! Ама и те са си скъпи машинки
                          now. BMW E39 523i '98 170hp
                          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

jenshen73 написа:
                            kazan написа:
                            Не завиждам бе И ако е на СтарПауъра си е баш Хидрострой, Инжстрой те са си били камшика отдавна. Дори някога да мога да си позволя такава кола - ще я наема за 24часа и ще си карам нещо по-обикновено. Максимумът би бил нещо чисто ново от магазина - примерно Масерати Куатропорте с всички човешки екстри. Не харесвам ТОТАЛНАТА гъзарщина, която се развива и процъфтява в България. Пари да плащат на служителите си заплати нямат, но да купуват свръх скъпи коли и номера за тях - имат... Айде в ляво...
                            И на Инжстрой синът кара Ламбо,само че неговото е бяло.Те едно време нали бяха заедно фирмите,и как можи на единия синъ да кара Ламбо,а на другия не

Коментар

style34 написа:
                              jenshen73 написа:
                              Пари да плащат на служителите си заплати нямат, но да купуват свръх скъпи коли и номера за тях - имат... Айде в ляво...
                              Съгласен. Иначе пича може да е отишъл при някоя обикновена мацка в панелен блок и е спрял временно там, не означава, че живее там. Иначе и такива селяни ги има, както се пее в една песен: "Аз се чудя А8-ца или четиристаен...".
                              Не живее в нашия блок - посрещаха си класната (курсовата). Паркинга беше пълен и с други коли, но тази като италианка се открояваше най-много. Аз имам много близък познат, който остана без апартамент (220м2 мезонет, суперлуксозен), но първата му работа като се видя с малко пари беше да си поръча А8...П.П. Преди няколко години синът на мой приятел отиде на бала си с КАМАЗ. Просто момчето му викаха Камаза и ... това за мен си е екстравагантност, а не някакви свръх-мега-супер скъпи коли
                              Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                              X