Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lamborghini? Хайде колеги, дайте модела...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lamborghini? Хайде колеги, дайте модела...

Разбиращите почитатели на марката могат да споделят кой модел е този автомобил:
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Прилича ми на Gallardo Spyder...

Коментар

Само да вметна - това съм го снимал със софтуерен зуум от прозореца, в момента 17:44 е паркирано на паркинга пред панелният ми блок Абитуриенти вероятно ще взимат класната си от вход на нашия блок... За мен е свръх неразбираемо...
      Steliyan's Life!

Коментар

...

Gallardo Spider?
        Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
        Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Точно!
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Е..х тези абитуриенти аз на моя бал ходих пеша, а тези още малко с хеликоптери ще тръгнат.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

не какво, а Gallardo SE (Special Edition)
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Не знам за Галардото,но за мен е супер тъпо да дадеш 2-300 лева и нагоре за наем за кола, която просто ще те закара до ресторанта и толкова. Ама щом ги кефи...
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Мисля, че не е под наем, а по-скоро на някой от бащите... Ще разпитам във Варна чие е това Ламбо - има хора, които знаят... Тъпото е да видиш кола за толкова пари паркирана до панелен блок... Още по-тъпото е, че всяка вечер минавам покрай няколко достатъчно скъпи коли паркирани пред панелки... Не разбирам що за номер е да караш кола по-скъпа от къщата ти...
                  Steliyan's Life!

Коментар

style34 написа:
                    Не знам за Галардото,но за мен е супер тъпо да дадеш 2-300 лева и нагоре за наем за кола, която просто ще те закара до ресторанта и толкова. Ама щом ги кефи...
                    Не можеш да ги разбереш да знаеш, и аз се опитах ма не мога. За пример съученичка на братовчедката в немската гимназия. Рокля + всички аксесоари за изпращането от гимназията 20000лв. + 20000лв. за майка и, че и тя горката трябва да е там. Рокля + всички аксесоари за деня на бала 50000лв., майка и пак - нали и пред родители трябва да се изтапанчи и тя беше няква сума ... За цифрите съм абсолютно сигурен понеже 3 пъти питах .. та можеш ли разбереш

Коментар

Това Ламбо предполагам знаеш на коя организация се води Иначе съм виждал един чичка с прошарена коса да го кара.....Надявам се, че си изчакал да тръгне, за да се насладиш на звука му
                      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

jenshen73 написа:
                        Мисля, че не е под наем, а по-скоро на някой от бащите... Ще разпитам във Варна чие е това Ламбо - има хора, които знаят... Тъпото е да видиш кола за толкова пари паркирана до панелен блок... Още по-тъпото е, че всяка вечер минавам покрай няколко достатъчно скъпи коли паркирани пред панелки... Не разбирам що за номер е да караш кола по-скъпа от къщата ти...
                        Това е една от многото,подобни по цена коли на собствениците на Хидрострой.Това Ламбо го докараха за жената на собственика,но в последствие редовно с него бръмчи синът му,който мисля че дори няма 20 години.С номер В 999999 е ако не се лъжа

Коментар

van_dal написа:
                          Е..х тези абитуриенти аз на моя бал ходих пеша, а тези още малко с хеликоптери ще тръгнат.
                          Аз също, както и целият ни клас, ходихме пеша. Е, това беше много, много отдавна... Аплодирам сегашния кмет на Пазарджик г-н Тодор Попов, за когото не съм гласувал, за това, че предложи с цел минимизиране на разходите, простотията и кича, всички абитуриенти на града да пристигнат пред ресторанта, в който ще празнуват, с общинското увеселително влакче, което по принцип циркулира из градския парк Остров "Свобода". Идеята му първоначално беше посрещната с насмешка, но в крайна сметка интелигентните училища я възприеха и МОЯТА гимназия - МГ "К.Величков", пристигна на бала с влакчето. Браво и съжалявам за спама.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Mupo написа:
                            style34 написа:
                            Не можеш да ги разбереш да знаеш, и аз се опитах ма не мога. За пример съученичка на братовчедката в немската гимназия. Рокля + всички аксесоари за изпращането от гимназията 20000лв. + 20000лв. за майка и, че и тя горката трябва да е там. Рокля + всички аксесоари за деня на бала 50000лв., майка и пак - нали и пред родители трябва да се изтапанчи и тя беше няква сума ... За цифрите съм абсолютно сигурен понеже 3 пъти питах .. та можеш ли разбереш
                            Още по-фрапиращ пример:Мой съсед собственик на два апартамента, продаде единият за да си купи Тойота Ланд Круизър .Не знам но според Мен това е голяма тъпотия тази показност и избиване на комплекси.
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

А за това някакви коментари?http://www.ekip7.bg/index.php?option...3320&Itemid=31
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                              X