Разбиращите почитатели на марката могат да споделят кой модел е този автомобил:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lamborghini? Хайде колеги, дайте модела...
Collapse
X
-
Само да вметна - това съм го снимал със софтуерен зуум от прозореца, в момента 17:44 е паркирано на паркинга пред панелният ми блок Абитуриенти вероятно ще взимат класната си от вход на нашия блок... За мен е свръх неразбираемо...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Мисля, че не е под наем, а по-скоро на някой от бащите... Ще разпитам във Варна чие е това Ламбо - има хора, които знаят... Тъпото е да видиш кола за толкова пари паркирана до панелен блок... Още по-тъпото е, че всяка вечер минавам покрай няколко достатъчно скъпи коли паркирани пред панелки... Не разбирам що за номер е да караш кола по-скъпа от къщата ти...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
style34 написа:Не знам за Галардото,но за мен е супер тъпо да дадеш 2-300 лева и нагоре за наем за кола, която просто ще те закара до ресторанта и толкова. Ама щом ги кефи...
Коментар
-
Това Ламбо предполагам знаеш на коя организация се води Иначе съм виждал един чичка с прошарена коса да го кара.....Надявам се, че си изчакал да тръгне, за да се насладиш на звука муТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
jenshen73 написа:Мисля, че не е под наем, а по-скоро на някой от бащите... Ще разпитам във Варна чие е това Ламбо - има хора, които знаят... Тъпото е да видиш кола за толкова пари паркирана до панелен блок... Още по-тъпото е, че всяка вечер минавам покрай няколко достатъчно скъпи коли паркирани пред панелки... Не разбирам що за номер е да караш кола по-скъпа от къщата ти...
Коментар
-
van_dal написа:Е..х тези абитуриенти аз на моя бал ходих пеша, а тези още малко с хеликоптери ще тръгнат.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Mupo написа:style34 написа:Не знам за Галардото,но за мен е супер тъпо да дадеш 2-300 лева и нагоре за наем за кола, която просто ще те закара до ресторанта и толкова. Ама щом ги кефи...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
А за това някакви коментари?http://www.ekip7.bg/index.php?option...3320&Itemid=31I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар