Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Македонците били с антична кръв. Българите били 49% Траки!
Collapse
X
-
-
Само ако знаете какво чух в университета: 7 американски президента по произход са македонци; Клеопатра също е македонка; Иван Вазов..еми потомствен македонец; Цар Самуил..я каква изненада и той македонец; и най-любимото ми-българите не стига че нямаме нищо общо с македонците, но и най-безсрамно им крадем историята. (а защо ли в миналото все са се натискали да се присъединят към Княжество България?!)...и за всичките тези твърдения комшиите ни са издали научни трудове в тяхна защита...мечтая си да ги прочета!!!!животът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
winter_sun, следващия път, когато в университета някой македонист дошъл да учи в "Татария" (не заслужават да се бъдат наричани с гордото Македонци) ти заговори такива глупости просто го попитай, защо македонистките студенти в първи курс идват 2-3 седмици след началото на семестера. И след като си блъска сърбоманския мозък 3-4 минути в чудене без да ти отговори, чисто и просто му отговори - "защото ходят да учат български при баба си и дядо си".Владо на краля гордо отговаря:,,Чуй бре, тиранино,мене ме изпратиВанчо Михайловда изпълна присъдата.Я стани, стани,шумадийско куче,тебе ке те утепам."Пистолетьт грьмна,кралот се обърнаДа живее Македония!Нека се знае, знае и помнипо цела Европа, че македонецробство не търпи.Смърт на тираните!
Коментар
-
Immortal написа:Влади, а защо не?Щом от начало форматът е общ за Българите от двете страни на границата, защо на финала да се делим?Ако няма да допускаме човек от Македония да става айдъл, защо изобщо ги поканиихме да участват?Това е съвсем друга тема обаче...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Та ние май бяхме първата държава признала суверенитета на Македония.Vladim написа:А за чий ни беше да взимаме участници от съседна държава е друга тема... мога да ти споделя нещо, но на лични.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
...
Чудя се аз какъв съм... Едната ми прабаба е славонка (преселничка от Словакия); нейният мъж - прадядо ми - е сърбин; другата ми прабаба е преселничка от гръцко, но може да се приеме за българка от беломорска Тракия, а нейният мъж е роден в днешна Македония. Това е по майчина линия. По бащина линия доколкото знам са само българи. Та значи - колко процента тракийска, колко процента славянска кръв тече в мене и дали Александър Македонски не ми е дедо? Като знам пък, че единия ми прадядо по бащина линия е работил в заводите на Форд в Детройт, чудя се дали Франсис Форд Копола или Джери Брукхаймер не са ми нещо роднина.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Македонияот Всичко за 1 лев, свободната енциклопедияМакедония е най-прекрасната българска колония след Антарктида. Но, за разлика от нея, няма пингвини. Също така, за да се избягват подмолни дейности от страна на Илюминатите, македонците упорито отричат, че са българи.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Re: Македонците били с антична кръв. Българите били 49% Трак
kiro_of_the_day написа:Във вените на днешните македонци
Коментар
-
Македонците им е доста трудно да открият своята иденичност и затова си измислят разни истории. А защо ни мразят има няколко причини и то предимно след Освобождението:- политиката на българските правителства по повод освобождението на днешните македонски земи- нашата окупация по време на Втората световна война на днешните македонски земИ аз не виждам причина нито да ги мразим, нито обичаме.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
...
Аз съм приел,че са си отделна държава и толкова. Честно казано - писна ми от всякакви напъни ( то не беше Слави Трифонов, не беше Божидар Димитров ), които да ни убеждават, че те са си българи, ама се правят на нам кви си... Всеки да си живее живота и да се смята ако ще и за ескимос...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
yonkok написа:Македонците им е доста трудно да открият своята иденичност и затова си измислят разни истории. А защо ни мразят има няколко причини и то предимно след Освобождението:- политиката на българските правителства по повод освобождението на днешните македонски земи- нашата окупация по време на Втората световна война на днешните македонски земИ аз не виждам причина нито да ги мразим, нито обичаме.
Коментар
-
Със сигурност е преувеличена и съзнателно подклаждана тяхната омраза. Но е факт, че сме окупирали тези земи през Втората световна война и не сме били от най-любезните с местното население. Също факт е сръбската асимилция над населението. И така в един момент македонците има независимост, но собствената им история е доста спорна (коя точно е тяхна и коя сръбска, гръцка, българска) Въпросът е в момента какво толкова им пречим че чак толкова да ни мраят. И не приемам, че миналото е изцяло причина за това. Аз нямам нищо против тях, но и те трябва да проявяват уважение към нас. А не го виждам това.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Е, стига с тази втора световна война. И аз съм ги слушал тези небивалици от устата на разни македонисти. Всичко е супер преувеличено и пречупено през удобна за някому призма. Един път в прав текст зададох въпроса на един фиромски колега от университета, какво толкова аджеба станало тогава и се плюе по България, отговора беше: Дядо ми е разказвал как българската армия дошла и изпочупила пейките. Аре стига фантастики.Плюс това, за влизане в чия териотия по това време могат да предавяват претенции, като реално нацията им се създава преди 50ти година, а държавата преди 20.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар