Колеги да знаете автополигон читав в софия някъде че сам обещал на една мацка да я уча да кара ама няма къде... може и да не е полигон а някой широк и празен паркинг... благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автополигон в софия къде ?
Collapse
X
-
Re: Автополигон в софия къде ?
Паркинга на Кино арена 1 . Вечер има много коли но през деня е празен. Почти няма къде да се удари... . Даже някой автошколи го използват за да учат новобранците на основни нещаFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
-
знаеш ли каде е национално историческия (на Бояна) там покраи входа му има чудесно място за тази цел широко е около 10-12м и е доста дълго кофтито е че има заспали полицаи през 200м иначе е много дългоняма коли (освен новобранци)Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Едно време имаши и в ст.град но сега има два блока там.... :D Иначе гледам че си от Люлин. Защо не пробваш на Божурище има доста място когато няма хора разбира се... Иначе има едно селско летище на около 35км от София близо 2км е дълго и е около 8-9 метра широко... вече не се използва и е що годе запазано като настилка... Намира се до пътя за Дупница но като минаваш през с.Железница и Ковачевци ... Ако не се лъжа е малко след Белчин баня...конски впряг 2+ (hp) 2005г.
Купе-Кабриолет,всички екстри за модела.
Коментар
-
todorshalev написа:знаеш ли каде е национално историческия (на Бояна) там покраи входа му има чудесно място за тази цел широко е около 10-12м и е доста дълго кофтито е че има заспали полицаи през 200м иначе е много дългоняма коли (освен новобранци)
Коментар
-
fihi
До колкото знам някъде покрай пожарната има полигон. Иначе паркинга на кино Арена наистина е добър вариант. Когато Ирка се учеше я заведох там да покара. Не беше направила и една обиколка когато униформените чичковци ни изпратиха да си ходим.
Коментар
-
Абе полигон имаше в Панчерево. Като се завие натам от Околовръстното, след черешовите градини. В тази пряка се влиза и за базата на ЦСКА. Иначе полигонът се намира точно до пътя. Е, за последно преди 1 година бях в тази част, но не знам дали работи... Иначе и горе на Бонсови поляни е широко, ама от време на време се навъртат полицаи и човек не знае кога ще ги засече.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:Абе полигон имаше в Панчерево. Като се завие натам от Околовръстното, след черешовите градини. В тази пряка се влиза и за базата на ЦСКА. Иначе полигонът се намира точно до пътя. Е, за последно преди 1 година бях в тази част, но не знам дали работи... Иначе и горе на Бонсови поляни е широко, ама от време на време се навъртат полицаи и човек не знае кога ще ги засече.
Коментар
-
Аз правих опит да проведа начален курс по кормуване на една позната на паркинга пред Симеоновския лифт.Беше през седмицата и нямаше нито една кола обаче на 3-4 маневри пред колата ми спря полицейски джип - явно са гледали отнякъде.Започна едно заплашване за писане на два акта - само трябвало да дойдат колегите от КАТ Така и не ги докачахме ... но внимавайте До колкото знам наистина на полигона на СБА по пътя за панчерево всеки може да иде и да кара - мисля че има някаква входна такса.
Коментар
-
ilkor написа:Аз правих опит да проведа начален курс по кормуване на една позната на паркинга пред Симеоновския лифт.Беше през седмицата и нямаше нито една кола обаче на 3-4 маневри пред колата ми спря полицейски джип - явно са гледали отнякъде.Започна едно заплашване за писане на два акта - само трябвало да дойдат колегите от КАТ Така и не ги докачахме ... но внимавайте До колкото знам наистина на полигона на СБА по пътя за панчерево всеки може да иде и да кара - мисля че има някаква входна такса.
Коментар
-
животновъд написа:Едно време имаши и в ст.град но сега има два блока там.... :D Иначе гледам че си от Люлин. Защо не пробваш на Божурище има доста място когато няма хора разбира се... Иначе има едно селско летище на около 35км от София близо 2км е дълго и е около 8-9 метра широко... вече не се използва и е що годе запазано като настилка... Намира се до пътя за Дупница но като минаваш през с.Железница и Ковачевци ... Ако не се лъжа е малко след Белчин баня...Fiat Punto 1.4 gt turbo
Ford Fiesta 1.3 new port
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар