цената на досегашните предложения не беше 1000, не беше и 2000нагоре...2500+++затова казах че са финансово недисциплинирани
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да се занимава с производство на мебели?
Collapse
X
-
вчера ми кантираха и сглобиха донякъде...2 легла 190/82спалня 190/144шкаф 60/60/45две гардеробчета 170/45/45плот за маса 100/80шкаф 60/60/85за 640 пари с българско ПДЧ без матраците...п.п. ибре курортеееееееееFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
значи при мен говорим са следните неща- гардероб 230/250, с плъзгащи врати- 2 единични легла 190/90 май се водят, едното с подобие на ракла- 2 подматрачни рамки, с механизъм и амортисьори- бюро 150/60/70- комод 120/60/150- 2 етажерки- контейнер за бюрото...механзимите за гардероба са скъпички, както и за комодане съм очаквал 1000 лева, но не съм чакал и оферта за 3000 :D
Коментар
-
Sev написа:значи при мен говорим са следните неща- гардероб 230/250, с плъзгащи врати- 2 единични легла 190/90 май се водят, едното с подобие на ракла- 2 подматрачни рамки, с механизъм и амортисьори- бюро 150/60/70- комод 120/60/150- 2 етажерки- контейнер за бюрото...механзимите за гардероба са скъпички, както и за комодане съм очаквал 1000 лева, но не съм чакал и оферта за 3000 :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Нека вкарам малко яснота по въпроса с мебелите.Цената от 1000лв за тези мебели е нормална ако пдч-то е българско на Кроношпан и ако обкова и механизмите за турски.Има много дребни неща който струват доста.Например детайли с R на някой детайл,табла за легло примерно.Прави се трудно ако фирмата не разполага с център машина,това е просто лек пример.Цената зависи от матеряла (декора) и обкова.Една плоча българска на Кроношпан е около 80 лева,същия размер плоча с същия декор примерно на Шелман е 3 пъти по скъпа.От тук идва оскъпяването.Същото е и с обкова.Има фирми които просто не работят с евтините матеряли,защото понякога стават големи мизерий с машини,сглобяване и т.н.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Нека вкарам малко яснота по въпроса с мебелите.Цената от 1000лв за тези мебели е нормална ако пдч-то е българско на Кроношпан и ако обкова и механизмите за турски.Има много дребни неща който струват доста.Например детайли с R на някой детайл,табла за легло примерно.Прави се трудно ако фирмата не разполага с център машина,това е просто лек пример.Цената зависи от матеряла (декора) и обкова.Една плоча българска на Кроношпан е около 80 лева,същия размер плоча с същия декор примерно на Шелман е 3 пъти по скъпа.От тук идва оскъпяването.Същото е и с обкова.Има фирми които просто не работят с евтините матеряли,защото понякога стават големи мизерий с машини,сглобяване и т.н.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Sev написа:темата остава отворенапоследната оферта е умопомрачителна 3800 лева !!!...давайте предложенияSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Humppa
Колеги, хвърляйте по едно око на форума на направисам.бг От там и идеи, и ценни съвети ще черпите, а и статий има на сайта кое как се прави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар