Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой да се занимава с производство на мебели?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

цената на досегашните предложения не беше 1000, не беше и 2000нагоре...2500+++затова казах че са финансово недисциплинирани
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

вчера ми кантираха и сглобиха донякъде...2 легла 190/82спалня 190/144шкаф 60/60/45две гардеробчета 170/45/45плот за маса 100/80шкаф 60/60/85за 640 пари с българско ПДЧ без матраците...п.п. ибре курортеееееееее
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

значи при мен говорим са следните неща- гардероб 230/250, с плъзгащи врати- 2 единични легла 190/90 май се водят, едното с подобие на ракла- 2 подматрачни рамки, с механизъм и амортисьори- бюро 150/60/70- комод 120/60/150- 2 етажерки- контейнер за бюрото...механзимите за гардероба са скъпички, както и за комодане съм очаквал 1000 лева, но не съм чакал и оферта за 3000 :D

Коментар

Sev написа:
          значи при мен говорим са следните неща- гардероб 230/250, с плъзгащи врати- 2 единични легла 190/90 май се водят, едното с подобие на ракла- 2 подматрачни рамки, с механизъм и амортисьори- бюро 150/60/70- комод 120/60/150- 2 етажерки- контейнер за бюрото...механзимите за гардероба са скъпички, както и за комодане съм очаквал 1000 лева, но не съм чакал и оферта за 3000 :D
          Да не са ти дали оферта с махагон!?
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

не беше махагон :D не, материалите които ми оферираха са от най-качественитепросто работят с голяма печалба...което не е лошо за тях, но за мен не е така въпреки това имат работа и се чака достаколкото се чакаше преди 2 години, толкова се чака и сегакриза няма :D

Коментар

Нека вкарам малко яснота по въпроса с мебелите.Цената от 1000лв за тези мебели е нормална ако пдч-то е българско на Кроношпан и ако обкова и механизмите за турски.Има много дребни неща който струват доста.Например детайли с R на някой детайл,табла за легло примерно.Прави се трудно ако фирмата не разполага с център машина,това е просто лек пример.Цената зависи от матеряла (декора) и обкова.Една плоча българска на Кроношпан е около 80 лева,същия размер плоча с същия декор примерно на Шелман е 3 пъти по скъпа.От тук идва оскъпяването.Същото е и с обкова.Има фирми които просто не работят с евтините матеряли,защото понякога стават големи мизерий с машини,сглобяване и т.н.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                Нека вкарам малко яснота по въпроса с мебелите.Цената от 1000лв за тези мебели е нормална ако пдч-то е българско на Кроношпан и ако обкова и механизмите за турски.Има много дребни неща който струват доста.Например детайли с R на някой детайл,табла за легло примерно.Прави се трудно ако фирмата не разполага с център машина,това е просто лек пример.Цената зависи от матеряла (декора) и обкова.Една плоча българска на Кроношпан е около 80 лева,същия размер плоча с същия декор примерно на Шелман е 3 пъти по скъпа.От тук идва оскъпяването.Същото е и с обкова.Има фирми които просто не работят с евтините матеряли,защото понякога стават големи мизерий с машини,сглобяване и т.н.
                Стига бе колега!Аман от оправдания с майсторите вече. Знаеш ли как ги уволнявам такива. Парите не познават - това надница под 100лв на ден за нищо я нямат - аз да не би да вадя толкова - не че не ми се иска.Щото винаги оправдание има - затова кухнята която 2-3 фирми ми я оферираха от 2300 до 2800 един друг майстор ми я направи за 1420лв барабар с алуминиевите вратички, които жена ми поиска в последния момент. Е другите включваха и мивка и батерия - айде +150лв - ама разликата се е фрапираща. Говоря за едни и същи материали и цветове - за обкова не знам - с другите ( финансово недисциплинираните както ги нарича Сев) не стигнахме до там в кометарите си. И най се дразня разни приятели като рекат - ’Не ми е скъпа кухнята - само 4000лв дадох без уредите ( за 3 метра кухня в модерен червено сив цвят)...’ . После като видят моята и разберат цената - жълтеят леко. Ама всичко е до проучване.То за камината един майстор гипскатонаджия ми вика - "Аааа, много работа има тука - с чирак - 2 дена. За труд - 600-700лв и материалите отделно..." В крайна сметка - материали платих 150лв и труд на друг майстор - 250лв - вярно 5 дни я прави човека ама как я изпипа само.За фаянса и теракота един кадър ми вика - " За банята и тоалетната - 1500лв труд без пазарлък, останалото по 25лв наквадрат - клкото излезе - не е достатъчно равно и няма да мога да карам на гребен." По мои сметки трябваше да му скоча околко 2500 за всичко което направих - а платих 1300 на друг. Толокоз.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

темата остава отворенапоследната оферта е умопомрачителна 3800 лева !!!...давайте предложения

Коментар

Да използвам темата и да попитам, някой знае ли някъде дали може да се замени механизма на разтягащ се диван. Сега е с едни метални тръби и пружини, а трябва да стане с нещо подобно на матрак. Има ли такъв вариант изобщо ?

Коментар

Sev написа:
                      темата остава отворенапоследната оферта е умопомрачителна 3800 лева !!!...давайте предложения
                      Може ли аз като компютърен специалист да дойда и да ти направя мебелите за стаята на половината от тая цена? Щото ебаси нормата на печалба дето си правят тея мебелисти Позволявам ти всякакви капризи, но не искай в гардероба да има инсталиран Линукс и на бюрото няма да слагам Уиндоус. Ще ти дам и 24 месеца Дъответствие с договора за продажба П.П. Майтапя се, но и на мен ми предстои строеж на спалня и смятам да се справя с проект и изпълнение сам. То бива цифромания, но това е отчайващо...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Колеги, хвърляйте по едно око на форума на направисам.бг От там и идеи, и ценни съвети ще черпите, а и статий има на сайта кое как се прави.

Коментар

човекът е намеренв четвъртък ще монтира :D

Коментар

еее браво.Одеве се сетих за теб ко напрай по темата ма не можах да я намера да те питам.Е покажи снимки да събирам идей.

Коментар

като е готово ще ти ги метна по skype

Коментар

Working...
                              X