ще си поръчвам мебели за една от стаитеи...търся кой да ми ги направиходих на 2-3 места, нещо ми се струват финансово недисциплинираниако някой се занимава с това или има такъв познат ще ми е от ползамерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да се занимава с производство на мебели?
Collapse
X
-
я кажи колега за какво става въпрос по-точно. може да ти ги начертая да ти направя чертежи и разкрои и после направи си сам ако не е сложно.даваш някъде да ти нарежат, разпробият, купуваш си обкова и си готов.това ако търсиш евтино де хол ли е, детска ли е?Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
-
Виж на Деян Белижки 2. Това е пресечната на бул. Емил Марков със Сребърна. Има една велика баба там, зад която се крие група майстори от Трявна. В мизерно магазинче. Направиха ми цялата кухня и съм много доволен от качеството и цените.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Някой да се занимава с производство на мебели?
Sev написа:ще си поръчвам мебели за една от стаитеи...търся кой да ми ги направиходих на 2-3 места, нещо ми се струват финансово недисциплинираниако някой се занимава с това или има такъв познат ще ми е от ползамерси
Коментар
-
Аз детската си я поръчах от Сенсо. Май имат магазин и в София. Взех точно мебелите, които ти трябват и на теб - легло, което става двойно или две отделни, зависи от ситуацията, скрин, ТВ масичка, гардероб, бюро и етажерки. И моята идея е стаята да се използва за гостна когато се наложи.Интересното беше, че нещата ми ги комбинираха от няколко каталога, защото детското гардеробче беше малко, а бюрото гадно. Цветовете си паснаха на 100% и не може да се разбере, че всъщност това са мбели от различни серии.Не правя реклама, просто съм доволен от комбинациите, които направиха в магазина.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар