Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на всякакви ситуации, свързани с движението и ЗДП

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еле , кому е нужно подписки и петиции за елементарни неща . Тая спирка има възможност да бъде поставена и 50м по нагоре и 50 м по надоло защото няма на нищо да пречи и има празно пространство . Просто тия хора които са уполномощени да вземат тия решения не си разбират от работата .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      Еле , кому е нужно подписки и петиции за елементарни неща . Тая спирка има възможност да бъде поставена и 50м по нагоре и 50 м по надоло защото няма на нищо да пречи и има празно пространство . Просто тия хора които са уполномощени да вземат тия решения не си разбират от работата .
      Те като не разбират, вие внесете предложение? Какъв е проблемът? А каква е ползата да се оплаквате без да предприемате нищо? Много е лесно да се сочи с пръст и да се вика :Некадърник. Все пак, тези хора получават заплати от вашите данъци - сръгайте ги в ребрата малко. То не е необходимо дори да ходите - пробвайте с е-мейл първоначално или писмо.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Колеги днес ми се случи нещо много странно и още ме е яд, че не успях да реагирам адекватно на момента. Та тръгвам си аз от работа и се движа в локалното на бул. Цар Борис III (което е в посоката към околовръстното). То е двупосочно от община Витоша до отбивката след агенция САПАРД(посока автогара Овча Купел) Та движа се аз към автогарата и точно преди отбивката където трябва да завия виждам как идва един огромен автобус от към автогарата. След мен имаше само още една кола и аз реших, че автобуса ни вижда и ще ни изчака да завием, за да може да си мине спокойно. Да ама не! Автобуса си мина и тръгна да се разминава с мен, а аз бях буквално на милиметри от него. И оооо чудо. Шофьора на този пернишки автобус спря и започна да ми се кара как не съм гледала знаците и съм се движела в насрещното. Нахока ме и аз толкова се притесних, че ми стана едно тъпо. Едва успях да му кажа, че е в грешка и там тази отсечка е двупосочна. Ама той не искаше и да ме чуе де. Аз успях лекичко да мина покрай него, но си съсипах тасовете . Наистина съм 100% убедена, че там е двупосочно. Всеки ден минавам от там. Това е единствения начин да излезеш на булеварда ако си ходил до общината. Въпрос към хората, които са запознати с района...Нали не съм аз в грешка?

Коментар

Ами знак трябва да се види дали има в началото на ’грешната’ посока.

Коментар

fuoco написа:
            Ами знак трябва да се види дали има в началото на ’грешната’ посока.
            Има да. Излизайки от паркинга на общината и завивайки в "грешната посока" стигам до една отбивка към булеварда. Тя е само за тези коли, които идват от булеварда и се включват в локалното. За мен има 2 знака: Б1 и Г1. Знака В1 ми е чак след отбивката, към която се бях запътила.

Коментар

Хайде и аз да кажа какво ми се случи ... излизам си от нас /от обувния завод/ и тръгвам надолу по гюешево ... карам си до долу и на края си правя ляв и десен завой напълно правилно с мигачите и сичките му джинджифлячки ... ама аз си карам бързичко като цяло и зад мене няква баничарка ... и веднага след като направих десния завой имаше коли и набих спирачките ... дори не толкова рязко ... но баничарката зад мен неще се уфлянка и усетих как буквално ме подпря ... но го усетих ... турих едни аварийки ... една ръчна и слязох да видя да не ми е изкривил номера нещо ... ама аз съм си ... бе здраво момче съм си ... погледнах отзад бронята ... погледнах тоз в баничарката - някакво момче около моите години ... и с най добри намерения исках да му кажа като не може да кара да кара по-бавно ... без да му правя никакви проблеми ... все пак нищо ми нямаше ... но преди да кажа нещо, това келеме вика "Не съм бе бате не съм" - Е тогава ми завряха лайната /простете ме екипа на форума/ ... отидох без да казвам нищо и седя и го гледам ... и тоя като се панира - почна да си вдига стъклото ... това още повече ме ядоса, защото бях с най-добри намерения ... и като отворих вратата и като почнах да му викам ... добре че съм спокоен човек и се размина само със един задвратник келемето ... та въпроса ми към вас е ... дали не трябваше да го ошамаря туй келеме, че поне да знам, че ще ме запомни като обица на ухото ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Пътят към ада е постлан с добри намерения Не ти трябва да се вкарваш във филми Аз имах подобен случай наскоро:Спирам втора кола на светофар, ще завиваме наляво. Светва зелено, тръгват насрещните коли. Пред мен Лада 2105 с пенсионер с голеееми диоптри зад волана. Изнася се малко напред, но насрещното движение така и не свършва. Светва жълто, и той вместо да мине, дава задна и без да погледне назад тръгва назад и ме подпира. Аз междувременно натискам клаксона, но не мога да дам назад, щото зад мен има друга кола. Подпря ме той, аз тръгнах да слизам да видя какви са щетите (за щастие - абсолютно никакви, подпряли са се гумена броня в гумена броня), оня като ме видя, първа, пълна газ и мина между колите на червено. Аз си седнах в колата и нищо

Коментар

Immortal написа:
                  Пътят към ада е постлан с добри намерения Не ти трябва да се вкарваш във филми Аз имах подобен случай наскоро:Спирам втора кола на светофар, ще завиваме наляво. Светва зелено, тръгват насрещните коли. Пред мен Лада 2105 с пенсионер с голеееми диоптри зад волана. Изнася се малко напред, но насрещното движение така и не свършва. Светва жълто, и той вместо да мине, дава задна и без да погледне назад тръгва назад и ме подпира. Аз междувременно натискам клаксона, но не мога да дам назад, щото зад мен има друга кола. Подпря ме той, аз тръгнах да слизам да видя какви са щетите (за щастие - абсолютно никакви, подпряли са се гумена броня в гумена броня), оня като ме видя, първа, пълна газ и мина между колите на червено. Аз си седнах в колата и нищо
                  Еми да ама тоз отзад нямаше къде да избяга ... пък и добре, че си бях изпил кафето, щото иначе можеше и да му се разсърдя на пича ... а това не е добре :D
                  Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Абе да ви кажа всичко се случва....днес например и аз за части от секундата щях да се натреса в един голф 2 на един светофар и то не защото карах бързо( напротив, даже карах сигурно с 20км/ч.), а защото бях с едни гадни чехли и си оплетох краката в педалите. Абе за миг изпаднах в пълна безизходица и още се радвам, че все някак си успях да натисна спирачката. Ама си представям какво щеше да ме направи голфаджията, ако го бях ударила Е надали щях да го наричам "бате", той Ichkin е попаднал на някакъв не много интелигентен май Та аз тържествено си обещах: Повече никакви токчета, никакви чехли! Ще шофирам само с ниски обувки!

Коментар

No_Name написа:
                      Абе да ви кажа всичко се случва....днес например и аз за части от секундата щях да се натреса в един голф 2 на един светофар и то не защото карах бързо( напротив, даже карах сигурно с 20км/ч.), а защото бях с едни гадни чехли и си оплетох краката в педалите. Абе за миг изпаднах в пълна безизходица и още се радвам, че все някак си успях да натисна спирачката. Ама си представям какво щеше да ме направи голфаджията, ако го бях ударила Е надали щях да го наричам "бате", той Ichkin е попаднал на някакъв не много интелигентен май Та аз тържествено си обещах: Повече никакви токчета, никакви чехли! Ще шофирам само с ниски обувки!
                      За обувките добре си направила а иначе точно това е причината да изляза най-спокойно без да искам да му правя проблеми на момчето ... ама ... след Гузния негонен бяга малко ми падна пердето ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Добре де мойто е стар случай. Карах още реното взех го от сервиза смениха му скоростната кутия...чакам на сфетофара на люлин на тунела, става зелено, включвам първа....и реното му с рено тръгна назад, а иди да обясняваш ,че знаеш кое е първа и кое задна и не си толкоз неграмотен шофьор нищо че си жена , добре че беше само "нежно "докосване и нямаше последици...ама после в сервиза си отмъстих....
                        ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

От френски коли всякакви изненади могат да се очакват (и аз съм им фен, особено на "Ц"итроените с хидравлично окачване )

Коментар

Не съм съгласен Дидо :D Каква марка е колата няма значение . От важно значение е задкормилното устройство.
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Мнението ми беше шеговито То е ясно, че не колата прави белите, а шофьорът.

Коментар

Immortal написа:
                                Мнението ми беше шеговито То е ясно, че не колата прави белите, а шофьорът.
                                И аз не съм съгласна с теб защото в случая с реното нямах вина че тръгна назад и че този зад мен беше решил да ме прескочи още преди да стане зелено добре че буквално само се докоснахме Та каква е вината над задкормилното устройство че" нещо" си там отдолу не било затегнато(монтьора го оправи за 5 мин.)а и на рено струва ми се малко трудно ще объркаш първа и заднаДа ме прощават колегите че се отдалечих от същноста на темата ама не се стърпях------------------------------успех в обичайната лудница в столицата
                                ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

Working...
                                X