Еле , кому е нужно подписки и петиции за елементарни неща . Тая спирка има възможност да бъде поставена и 50м по нагоре и 50 м по надоло защото няма на нищо да пречи и има празно пространство . Просто тия хора които са уполномощени да вземат тия решения не си разбират от работата .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на всякакви ситуации, свързани с движението и ЗДП
Collapse
X
-
коцев написа:Еле , кому е нужно подписки и петиции за елементарни неща . Тая спирка има възможност да бъде поставена и 50м по нагоре и 50 м по надоло защото няма на нищо да пречи и има празно пространство . Просто тия хора които са уполномощени да вземат тия решения не си разбират от работата .Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Колеги днес ми се случи нещо много странно и още ме е яд, че не успях да реагирам адекватно на момента. Та тръгвам си аз от работа и се движа в локалното на бул. Цар Борис III (което е в посоката към околовръстното). То е двупосочно от община Витоша до отбивката след агенция САПАРД(посока автогара Овча Купел) Та движа се аз към автогарата и точно преди отбивката където трябва да завия виждам как идва един огромен автобус от към автогарата. След мен имаше само още една кола и аз реших, че автобуса ни вижда и ще ни изчака да завием, за да може да си мине спокойно. Да ама не! Автобуса си мина и тръгна да се разминава с мен, а аз бях буквално на милиметри от него. И оооо чудо. Шофьора на този пернишки автобус спря и започна да ми се кара как не съм гледала знаците и съм се движела в насрещното. Нахока ме и аз толкова се притесних, че ми стана едно тъпо. Едва успях да му кажа, че е в грешка и там тази отсечка е двупосочна. Ама той не искаше и да ме чуе де. Аз успях лекичко да мина покрай него, но си съсипах тасовете . Наистина съм 100% убедена, че там е двупосочно. Всеки ден минавам от там. Това е единствения начин да излезеш на булеварда ако си ходил до общината. Въпрос към хората, които са запознати с района...Нали не съм аз в грешка?
Коментар
-
fuoco написа:Ами знак трябва да се види дали има в началото на ’грешната’ посока.
Коментар
-
Хайде и аз да кажа какво ми се случи ... излизам си от нас /от обувния завод/ и тръгвам надолу по гюешево ... карам си до долу и на края си правя ляв и десен завой напълно правилно с мигачите и сичките му джинджифлячки ... ама аз си карам бързичко като цяло и зад мене няква баничарка ... и веднага след като направих десния завой имаше коли и набих спирачките ... дори не толкова рязко ... но баничарката зад мен неще се уфлянка и усетих как буквално ме подпря ... но го усетих ... турих едни аварийки ... една ръчна и слязох да видя да не ми е изкривил номера нещо ... ама аз съм си ... бе здраво момче съм си ... погледнах отзад бронята ... погледнах тоз в баничарката - някакво момче около моите години ... и с най добри намерения исках да му кажа като не може да кара да кара по-бавно ... без да му правя никакви проблеми ... все пак нищо ми нямаше ... но преди да кажа нещо, това келеме вика "Не съм бе бате не съм" - Е тогава ми завряха лайната /простете ме екипа на форума/ ... отидох без да казвам нищо и седя и го гледам ... и тоя като се панира - почна да си вдига стъклото ... това още повече ме ядоса, защото бях с най-добри намерения ... и като отворих вратата и като почнах да му викам ... добре че съм спокоен човек и се размина само със един задвратник келемето ... та въпроса ми към вас е ... дали не трябваше да го ошамаря туй келеме, че поне да знам, че ще ме запомни като обица на ухото ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Пътят към ада е постлан с добри намерения Не ти трябва да се вкарваш във филми Аз имах подобен случай наскоро:Спирам втора кола на светофар, ще завиваме наляво. Светва зелено, тръгват насрещните коли. Пред мен Лада 2105 с пенсионер с голеееми диоптри зад волана. Изнася се малко напред, но насрещното движение така и не свършва. Светва жълто, и той вместо да мине, дава задна и без да погледне назад тръгва назад и ме подпира. Аз междувременно натискам клаксона, но не мога да дам назад, щото зад мен има друга кола. Подпря ме той, аз тръгнах да слизам да видя какви са щетите (за щастие - абсолютно никакви, подпряли са се гумена броня в гумена броня), оня като ме видя, първа, пълна газ и мина между колите на червено. Аз си седнах в колата и нищо
Коментар
-
Immortal написа:Пътят към ада е постлан с добри намерения Не ти трябва да се вкарваш във филми Аз имах подобен случай наскоро:Спирам втора кола на светофар, ще завиваме наляво. Светва зелено, тръгват насрещните коли. Пред мен Лада 2105 с пенсионер с голеееми диоптри зад волана. Изнася се малко напред, но насрещното движение така и не свършва. Светва жълто, и той вместо да мине, дава задна и без да погледне назад тръгва назад и ме подпира. Аз междувременно натискам клаксона, но не мога да дам назад, щото зад мен има друга кола. Подпря ме той, аз тръгнах да слизам да видя какви са щетите (за щастие - абсолютно никакви, подпряли са се гумена броня в гумена броня), оня като ме видя, първа, пълна газ и мина между колите на червено. Аз си седнах в колата и нищоFiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Абе да ви кажа всичко се случва....днес например и аз за части от секундата щях да се натреса в един голф 2 на един светофар и то не защото карах бързо( напротив, даже карах сигурно с 20км/ч.), а защото бях с едни гадни чехли и си оплетох краката в педалите. Абе за миг изпаднах в пълна безизходица и още се радвам, че все някак си успях да натисна спирачката. Ама си представям какво щеше да ме направи голфаджията, ако го бях ударила Е надали щях да го наричам "бате", той Ichkin е попаднал на някакъв не много интелигентен май Та аз тържествено си обещах: Повече никакви токчета, никакви чехли! Ще шофирам само с ниски обувки!
Коментар
-
No_Name написа:Абе да ви кажа всичко се случва....днес например и аз за части от секундата щях да се натреса в един голф 2 на един светофар и то не защото карах бързо( напротив, даже карах сигурно с 20км/ч.), а защото бях с едни гадни чехли и си оплетох краката в педалите. Абе за миг изпаднах в пълна безизходица и още се радвам, че все някак си успях да натисна спирачката. Ама си представям какво щеше да ме направи голфаджията, ако го бях ударила Е надали щях да го наричам "бате", той Ichkin е попаднал на някакъв не много интелигентен май Та аз тържествено си обещах: Повече никакви токчета, никакви чехли! Ще шофирам само с ниски обувки!Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Добре де мойто е стар случай. Карах още реното взех го от сервиза смениха му скоростната кутия...чакам на сфетофара на люлин на тунела, става зелено, включвам първа....и реното му с рено тръгна назад, а иди да обясняваш ,че знаеш кое е първа и кое задна и не си толкоз неграмотен шофьор нищо че си жена , добре че беше само "нежно "докосване и нямаше последици...ама после в сервиза си отмъстих....''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
-
Immortal написа:Мнението ми беше шеговито То е ясно, че не колата прави белите, а шофьорът.''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар