Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на всякакви ситуации, свързани с движението и ЗДП

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kaliopis, не се впрягай де.Не знам на Рено къде му е задната, но скоро на комшията Лагуната нещо се строши в скоростната му кутия. Майсторът, дето ходихме да я прави, каза, че по-сложно направена скоростна кутия не е виждал.Аз имам по фрапантен случай от теб, още с баба Жигула. Обръщам на една тясна уличка, давам назад към един гараж, след това въртя обратен, давам газ и уж тръгвам напред, а колата се заби в гаража... Пробвах втори път (!!!!), пак същата работа... Чак тогава "открих", че не съм превключил от задна на първа На всеки се случва по нещо такова. Не съм искал да те обидя.

Коментар

''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

Поредният малоумник който ме вбеси днес и получи сърбежи в задните части.И да обясня ситуацията-На един приятел му се прецака колата и ме помоли да го закарам до един сервиз,който се намира на мястото на бившия сервиз на Ситроен по пътя Бургас-Сарафово.Крам си аз в лявата лента с 90км/ч при ограничение 80км/ч и намалям на 100ина метра преди мястото където трябва да правя ляв завой и си пускам мигача както си му е редът.И до мен се изравнява един миниван от което почва да се чува лудо бипкане.Поглеждам да не някой познат,ама не е.Ами било малоумник който реши да ми се дърви що съм бил карал в лявата лента с 90км/ч.И с колко да карам бре,нали съм ти пуснал мигач че ще завивам в ляво.От дясната лента ли да ти завивм в ляво бре тикво проста.И като се почна едно благославяне, свят му се зави на овчарина прост.Направо им се чудя кой им дава книжки на тези диваци.И с какво основание се дървят като бабаити пък като му кажа да спре да му обесня че не прав се чуди как да избяга по бързо.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Така като гледам има трета лента само за ляв завой или се лъжа?

Коментар

Има 3 лента но преди нея са 2 с мантинела.И аз затова се движа в лявата за да се престсроя в 3та лента.Ама ходи му обеснявай на дивака, че тоя мигач не свети за украса.(Не се вглеждай много в стрелките не съм се старал да ги поставя на точното място,по скоро са за да илюстрират мястото на случката.)
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Има 3 лента но преди нея са 2 с мантинела.И аз затова се движа в лявата за да се престсроя в 3та лента.Ама ходи му обеснявай на дивака, че тоя мигач не свети за украса.(Не се вглеждай много в стрелките не съм се старал да ги поставя на точното място,по скоро са за да илюстрират мястото на случката.)
              Там колега стават много катастрофи и ако някой завива а другия не гледа че е дал мигач става мазало.

Коментар

Working...
              X