Еле , кому е нужно подписки и петиции за елементарни неща . Тая спирка има възможност да бъде поставена и 50м по нагоре и 50 м по надоло защото няма на нищо да пречи и има празно пространство . Просто тия хора които са уполномощени да вземат тия решения не си разбират от работата .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на всякакви ситуации, свързани с движението и ЗДП
Collapse
X
-
коцев написа:Еле , кому е нужно подписки и петиции за елементарни неща . Тая спирка има възможност да бъде поставена и 50м по нагоре и 50 м по надоло защото няма на нищо да пречи и има празно пространство . Просто тия хора които са уполномощени да вземат тия решения не си разбират от работата .Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Колеги днес ми се случи нещо много странно и още ме е яд, че не успях да реагирам адекватно на момента. Та тръгвам си аз от работа и се движа в локалното на бул. Цар Борис III (което е в посоката към околовръстното). То е двупосочно от община Витоша до отбивката след агенция САПАРД(посока автогара Овча Купел) Та движа се аз към автогарата и точно преди отбивката където трябва да завия виждам как идва един огромен автобус от към автогарата. След мен имаше само още една кола и аз реших, че автобуса ни вижда и ще ни изчака да завием, за да може да си мине спокойно. Да ама не! Автобуса си мина и тръгна да се разминава с мен, а аз бях буквално на милиметри от него. И оооо чудо. Шофьора на този пернишки автобус спря и започна да ми се кара как не съм гледала знаците и съм се движела в насрещното. Нахока ме и аз толкова се притесних, че ми стана едно тъпо. Едва успях да му кажа, че е в грешка и там тази отсечка е двупосочна. Ама той не искаше и да ме чуе де. Аз успях лекичко да мина покрай него, но си съсипах тасовете. Наистина съм 100% убедена, че там е двупосочно. Всеки ден минавам от там. Това е единствения начин да излезеш на булеварда ако си ходил до общината. Въпрос към хората, които са запознати с района...Нали не съм аз в грешка?
Коментар
-
fuoco написа:Ами знак трябва да се види дали има в началото на ’грешната’ посока.
Коментар
-
Хайде и аз да кажа какво ми се случи ... излизам си от нас /от обувния завод/ и тръгвам надолу по гюешево ... карам си до долу и на края си правя ляв и десен завой напълно правилно с мигачите и сичките му джинджифлячки ... ама аз си карам бързичко като цяло и зад мене няква баничарка ... и веднага след като направих десния завой имаше коли и набих спирачките ... дори не толкова рязко ... но баничарката зад мен неще се уфлянка и усетих как буквално ме подпря ... но го усетих ... турих едни аварийки ... една ръчна и слязох да видя да не ми е изкривил номера нещо ... ама аз съм си ... бе здраво момче съм си ... погледнах отзад бронята ... погледнах тоз в баничарката - някакво момче около моите години ... и с най добри намерения исках да му кажа като не може да кара да кара по-бавно ... без да му правя никакви проблеми ... все пак нищо ми нямаше ... но преди да кажа нещо, това келеме вика "Не съм бе бате не съм" - Е тогава ми завряха лайната /простете ме екипа на форума/ ... отидох без да казвам нищо и седя и го гледам ... и тоя като се панира - почна да си вдига стъклото ... това още повече ме ядоса, защото бях с най-добри намерения ... и като отворих вратата и като почнах да му викам ... добре че съм спокоен човек и се размина само със един задвратник келемето ... та въпроса ми към вас е ... дали не трябваше да го ошамаря туй келеме, че поне да знам, че ще ме запомни като обица на ухото ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Пътят към ада е постлан с добри намеренияНе ти трябва да се вкарваш във филми
Аз имах подобен случай наскоро:Спирам втора кола на светофар, ще завиваме наляво. Светва зелено, тръгват насрещните коли. Пред мен Лада 2105 с пенсионер с голеееми диоптри зад волана. Изнася се малко напред, но насрещното движение така и не свършва. Светва жълто, и той вместо да мине, дава задна и без да погледне назад тръгва назад и ме подпира. Аз междувременно натискам клаксона, но не мога да дам назад, щото зад мен има друга кола. Подпря ме той, аз тръгнах да слизам да видя какви са щетите (за щастие - абсолютно никакви, подпряли са се гумена броня в гумена броня), оня като ме видя, първа, пълна газ и мина между колите на червено.
Аз си седнах в колата и нищо
Коментар
-
Immortal написа:Пътят към ада е постлан с добри намеренияНе ти трябва да се вкарваш във филми
Аз имах подобен случай наскоро:Спирам втора кола на светофар, ще завиваме наляво. Светва зелено, тръгват насрещните коли. Пред мен Лада 2105 с пенсионер с голеееми диоптри зад волана. Изнася се малко напред, но насрещното движение така и не свършва. Светва жълто, и той вместо да мине, дава задна и без да погледне назад тръгва назад и ме подпира. Аз междувременно натискам клаксона, но не мога да дам назад, щото зад мен има друга кола. Подпря ме той, аз тръгнах да слизам да видя какви са щетите (за щастие - абсолютно никакви, подпряли са се гумена броня в гумена броня), оня като ме видя, първа, пълна газ и мина между колите на червено.
Аз си седнах в колата и нищо
Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Абе да ви кажа всичко се случва....днес например и аз за части от секундата щях да се натреса в един голф 2 на един светофар и то не защото карах бързо( напротив, даже карах сигурно с 20км/ч.), а защото бях с едни гадни чехли и си оплетох краката в педалите. Абе за миг изпаднах в пълна безизходица и още се радвам, че все някак си успях да натисна спирачката. Ама си представям какво щеше да ме направи голфаджията, ако го бях ударилаЕ надали щях да го наричам "бате", той Ichkin е попаднал на някакъв не много интелигентен май
Та аз тържествено си обещах: Повече никакви токчета, никакви чехли! Ще шофирам само с ниски обувки!
Коментар
-
No_Name написа:Абе да ви кажа всичко се случва....днес например и аз за части от секундата щях да се натреса в един голф 2 на един светофар и то не защото карах бързо( напротив, даже карах сигурно с 20км/ч.), а защото бях с едни гадни чехли и си оплетох краката в педалите. Абе за миг изпаднах в пълна безизходица и още се радвам, че все някак си успях да натисна спирачката. Ама си представям какво щеше да ме направи голфаджията, ако го бях ударилаЕ надали щях да го наричам "бате", той Ichkin е попаднал на някакъв не много интелигентен май
Та аз тържествено си обещах: Повече никакви токчета, никакви чехли! Ще шофирам само с ниски обувки!
а иначе точно това е причината да изляза най-спокойно без да искам да му правя проблеми на момчето ... ама ... след Гузния негонен бяга малко ми падна пердето ...
Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Добре де мойто е стар случай. Карах още реното взех го от сервиза смениха му скоростната кутия...чакам на сфетофара на люлин на тунела, става зелено, включвам първа....и реното му с рено тръгна назад, а иди да обясняваш ,че знаеш кое е първа и кое задна и не си толкоз неграмотен шофьор нищо че си жена , добре че беше само "нежно "докосване и нямаше последици...ама после в сервиза си отмъстих....''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
-
Immortal написа:Мнението ми беше шеговитоТо е ясно, че не колата прави белите, а шофьорът.
''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар