Мен ако питате всичко написано си беше баш по темата ама...нейсе.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От темата за Чарли Чаплин
Collapse
X
-
peho написа:Lane Staley, тази гилотина защо трябва да ме накефи?А за другите неща които си казал не ми се много говори. Само ще кажа, че в България да живееш спазвайки законите, да бъдеш честен и да се отнасяш добронамерено спрямо другите, означава да си винаги прекаран и да страдаш.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Защо винаги мислим, че сме по-велики, по-умни, по-способни, по-красиви, по-потентни, по-Незнам-Си-Какви от другите? Защо искаме полицията да скъса от глоби онзи другия, в предната кола, но като ни спре нас и се бъркаме за "нещо за почерпка"?
Коментар
-
Lane Staley написа:...причината да сме песимисти - вечния страх да не сме прекарани...Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
LiGuru написа:<off> Добре, че никои не пусна тема за 24-ти, че тогава щех да съм сам срещу всички</off>VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:LiGuru написа:<off> Добре, че никои не пусна тема за 24-ти, че тогава щех да съм сам срещу всички</off>
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар