Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От темата за Чарли Чаплин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мен ако питате всичко написано си беше баш по темата ама...нейсе.

Коментар

Lane Staley, тази гилотина защо трябва да ме накефи?А за другите неща които си казал не ми се много говори. Само ще кажа, че в България да живееш спазвайки законите, да бъдеш честен и да се отнасяш добронамерено спрямо другите, означава да си винаги прекаран и да страдаш.

Коментар

peho написа:
        Lane Staley, тази гилотина защо трябва да ме накефи?А за другите неща които си казал не ми се много говори. Само ще кажа, че в България да живееш спазвайки законите, да бъдеш честен и да се отнасяш добронамерено спрямо другите, означава да си винаги прекаран и да страдаш.
        Аз за гилотината нищо не съм казвал Останалото от поста ти е причината да сме песимисти - вечния страх да не сме прекарани Това ли е движещото зад постъпките ни? Е, мен не ми пука дали ще съм прекаран или не. А който иска, нека е роб на този страх, да търси извинения, за малодушието си. По-добре прецакан в нечии очи, отколкото компромис със съвестта.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
          Защо винаги мислим, че сме по-велики, по-умни, по-способни, по-красиви, по-потентни, по-Незнам-Си-Какви от другите? Защо искаме полицията да скъса от глоби онзи другия, в предната кола, но като ни спре нас и се бъркаме за "нещо за почерпка"?
          Щото е пълно с комплексари БЕ МЕН! Кое не ти е ясно, я се опъни на терасата или чердака (ако си от село :D) и виж сред какви хора живееш. Не знам за теб, но за мен така е по-добре правя компромиси и си викам и пак съм по-добър. <off> Добре, че никои не пусна тема за 24-ти, че тогава щех да съм сам срещу всички</off>

Коментар

Lane Staley написа:
            ...причината да сме песимисти - вечния страх да не сме прекарани...
            И поговорка имаме измислена по този повод - българинът най-много се страхува да не настине и ... да не се мине.
            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

LiGuru написа:
              <off> Добре, че никои не пусна тема за 24-ти, че тогава щех да съм сам срещу всички</off>
              Бе много ми беше интересно да поясниш защо мислиш 24-ти за най-комплексарския, че и циничен празник...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                LiGuru написа:
                <off> Добре, че никои не пусна тема за 24-ти, че тогава щех да съм сам срещу всички</off>
                Бе много ми беше интересно да поясниш защо мислиш 24-ти за най-комплексарския празник...
                Да беше пуснал тема, след като не се появи такава предолагам повечето са на това мнение.

Коментар

Lane Staley написа:
                  ......Аз за гилотината нищо не съм казвал .....
                  Извинявай, объркал съм се.Значи въпроса ми е към MOYA. Защо трябва да се накефя на гилотината?

Коментар

peho написа:
                    ...Значи въпроса ми е към MOYA. Защо трябва да се накефя на гилотината?
                    Сигурно, защото си му резнал темата на две
                    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Не е, снимката беше от преди да раделя темата.

Коментар

Да - ами пуснах ти я заради това твое изречение:-"Аз пък ви се чудя, вие още ли имате някакви надежди относно България?
                        "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Аааа в тази насока .... ,това може би е някаква надежда за промяна

Коментар

Working...
                          X