Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От темата за Чарли Чаплин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От темата за Чарли Чаплин

Хвърляш семе в безкислородна безводна пустиня.’...на сватята още не и е пресъхнал кладенеца...’’...сухи бебешки дупенца на най-ниска цена...’’...(пийваш Нова Бразилия и циците ти се уголемяват)...’’...викам и Марче...’Поради что пускаш подобна тема във форум в който никой не се сети да каже ’Честит 24 май’?

Аз съм сигурен, че около 70% от младежите до 15 годишна възраст в България НЕ знаят кой е Чарли Чаплин.... или пък Александър Александров....Не съм сигурен само, защо мисля така

Коментар

ls1 написа:
      Хвърляш семе в безкислородна безводна пустиня.’...на сватята още не и е пресъхнал кладенеца...’’...сухи бебешки дупенца на най-ниска цена...’’...(пийваш Нова Бразилия и циците ти се уголемяват)...’’...викам и Марче...’Поради что пускаш подобна тема във форум в който никой не се сети да каже ’Честит 24 май’?
      Не е вярно- и тук , като навсякаде си има хора и "хора" Във този форум има и такива, на които подобен пост ще докосне малко под повърхността на блатото..........
      "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

ls1 написа:
        Поради что пускаш подобна тема във форум в който никой не се сети да каже ’Честит 24 май’?
        Цял ден чаках някой да пусне. Не исках да съм аз, за мен това е най-хубавият празник, но чаках да видя дали някой ще се сети. Е, видях
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
          ls1 написа:
          Поради что пускаш подобна тема във форум в който никой не се сети да каже ’Честит 24 май’?
          Цял ден чаках някой да пусне. Не исках да съм аз, за мен това е най-хубавият празник, но чаках да видя дали някой ще се сети. Е, видях
          Аз пък ви се чудя, вие още ли имате някакви надежди относно България?

Коментар

Да.

Коментар

За България - отдавна НЕ, но за повечето хора в този форум - ДА.Аз бих пуснал тема за 24 май, прозаичната причина е, че целия уикенд бях на село, където нямам интернет. Честит Ви 24-ти май, макар и на патерици.На всички, които им е свидна нашата азбука, нашата литература и изобщо културата ни. На всички, които знаят що е култура, всъщност.А останалите - за тях май е късно?!

Коментар

До момента двама модератори спамят........ Мене ме гони някакво проклятие
                Прикачени файлове

Коментар

Нямам надежда за България и българите. Преди 10-12 години - да. По времето на ’Кой не скача е червен’ имаше още идеалисти много, а простаците не бяха надигнали толкова глава. Сега обаче народа се пречупи и рухна. Мисленето е на ниво йедене-йебене-сранйе. Всеки мрънка, но ако сега направиш референдум ’Искате ли от утре всичко в държавата да е ОК, но повече никаква шуробаджанащина и задни вратички, за всяко престъпление си получаваш присъдата, а за всяко нарушение глобата’ съм убеден, че 80% ще ревнат ’НЕ!’. А най-гадното е че цялото това ’покръстване’ си стана абсолютно умишлено, сега крадат милиони ’онези горе’ а народа грам не му прави впечатление.

Коментар

ls1 написа:
                    Нямам надежда за България и българите. Преди 10-12 години - да. По времето на ’Кой не скача е червен’ имаше още идеалисти много, а простаците не бяха надигнали толкова глава. Сега обаче народа се пречупи и рухна. Мисленето е на ниво йедене-йебене-сранйе. Всеки мрънка, но ако сега направиш референдум ’Искате ли от утре всичко в държавата да е ОК, но повече никаква шуробаджанащина и задни вратички, за всяко престъпление си получаваш присъдата, а за всяко нарушение глобата’ съм убеден, че 80% ще ревнат ’НЕ!’. А най-гадното е че цялото това ’покръстване’ си стана абсолютно умишлено, сега крадат милиони ’онези горе’ а народа грам не му прави впечатление.
                    моля някой да прочете темата.........аз все още имам надежда за вас.снимката я сглобих да се накефи "peho"
                    Прикачени файлове

Коментар

Продължавайки си мисълта ще кажа, че тези, който не знаят кой е Чаплин, със сигурност не знаят и кой е Гилотен

Коментар

Изобретателят на рендето "Вьорнер"?
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 :D :D

Коментар

Мислех да се огранича с едносричния отговор, но... Защо сте песимисти? Какво значи България? Защо все говорите за България като за нещо чуждо, нещо извън нас? Ние сме България. Ако сте песимисти как ще възпитавате децата си? По-добре направете като Кочо Честименски... Защото от нас зависи какво идва. Какво сме наследили не е наша вина, но какво ще оставим е наша отговорност.Защо ревем, че няма закони, а най-коментираните теми са онези в които някой оспорва правотата на закона? ( Не съм безкритичен, никога не съм бил, но ние оспорваме един непречещ ни с нищо закон просто защото е закон. ) Защо искаме закони за другите, но не и за нас? Защо винаги мислим, че сме по-велики, по-умни, по-способни, по-красиви, по-потентни, по-Незнам-Си-Какви от другите? Защо искаме полицията да скъса от глоби онзи другия, в предната кола, но като ни спре нас и се бъркаме за "нещо за почерпка"? Защо ревем, че има корупция, но все търсим познат или някой, който не се свени да вземе нещо под масата? Ако сте песимисти за нещо замислете се за какво - за България или за себе си. Песимисти сме защото знаем, че утре пак ще "бутнем" нещо на полицая, че утре пак ще се опитаме да сме над правилата и когато успеем ще сме доволни, че не сме "балъци", а ако ли не - е, тогава винаги остава утехата на псувните, оплакването и позата "аз съм онеправдан". Защо сме превърнали морала в мазен пешкир, който ползваме от време на време да се позабършем и после захвърляме зад вратата?

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...%FA%EC&start=0

Коментар

Working...
                              X