още един на борда, б%х ти, тия хора все едно не са виждали кола...а си смених дръжките специално с марейски, които още по-плавно се движат...не знам, явно проблемът е всеобщ колите си ни познават и само нас ни пускат безпроблемно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се отварят вратите на Браво, Брава и Марея?
Collapse
X
-
BO написа:Хаха, а вие се притеснявате за дръжките, как някой я "сецал" Няма да ви обяснявам, какво е да караш Либра, и някой льольо така да "сеца", че чак започва да прикляка от унасянето в това да отвори вратата.За справка ще поставя и една снимка да видите как изглежда дръжката.За друга справка и на тези, които ще им предстои сблъсък ще кажа, че дръжката се повдига цялата нагоре, а не се отваря, като "стандартна" така да го кажа, тим механизъм като при Брава/о.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
floks
при мен едвам си отварят пасажерската врата но от ватре,а когато затварят ги предупреждавам да не бласкат вратите затварят се леко -след 2 казване знаят и не ме дразнят
Коментар
-
Airfan написа:При мен има проблем отвътре с предна дясна. Иска доста усилие, за да се дръпне лостчето... Иначе отвън се отварят супер лесно и до сега никой не се е затруднявал, поне при мен.'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
-
bagercho написа:...Явно това е някаква детска болест...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:bagercho написа:...Явно това е някаква детска болест...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Проблема идва от това, че никой от вас не си е правил труда да смаже дръжката. Аз също без проблем си отварях вратите на бравото, но други не могат и като ги смазах сега, дори и по-встрани да хванеш дръжката пак се отваря без проблем и никой не се оплаква.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
floks
-
Проблемът не е в хората, а в дизайна на тези дръжки.Защо никой не е имал проблем с отварянето на вратите на Дедра/Делта? Щото са си старите жигулски дръжки, които се повдигат нагоре целите.За сметка на това пък, всеки, който се е качил веднъж вътре, трудно излиза Дръжките отвътре са така замаскирани, че е трудно човек, който не ги знае къде са да ги забележи. Всеки път се налага да им обяснявам как се отварят вратите отвътре.
Коментар
-
Позната работа и при мен. Веднъж дадох ключа от колата на една приятелка която си беше забравила чантата вътре. И докато си пия количката в кафето се обръщам и гледам как с приклякане и много напъване се опитва да ми изкърти дръжката на врата-та... . Отидох и отворих. Аз общо взето хората който ги возя често или аз им отварям или им предавам кратък инструктаж как се отваря врата-та.Колкото до копченцата, много се дразня когато някой се качи и почне да щтрака копчето за стъклото. Безцелно. Просто си движи пръстите човека.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Решението ми дойде в главата внезапно. Прецакваме механизна на колана на човека до нас. Който тресне вратата ускоряваме до 60-70 и небиваме спирачки. После на срещите на форумите ще си показваме кой колко следи от зъби има на таблото!Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар