Първо искам да се извиня за идиотската тема, но проблема живо ме интересува! И така: моля ви споделете, какви са ви наблюденията относно отварянето на коя да е врата при Браво, Брава или Марея.Аз лично отварям с един пръст и без всякакво усилие коя да е врата. То при мен са две де, но шофьорската , както и пасажерската се отварят мнооого лесно. ОБАЧЕ всеки,който се е опитвал да влезе и да го повозя по един или друг повод - имам чувството, че щи откърти цялата врата! Дърпането е неистово и придружено с отчаяни гримаси. Наблюдава се също значително поклащане на автомобила. В крайна сметка бивам обвинен,че не съм отключил или че е счупено нещо! Много се ядосвам и добре, че ръкохватката е здрава...засега, ами после ?!!!Интересно ми е дали и при вас е така !?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се отварят вратите на Браво, Брава и Марея?
Collapse
X
-
Как се отварят вратите на Браво, Брава и Марея?
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.msЕтикети: –
-
Обясни им на тези които ти клатят цялата кола когато отварят ,че дръжката не се дърпа цялата ами само в тази част която е по-близо до задната врата и помоща с палец който е опрян на мястото за патрона е препоръчителна.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:Обясни им на тези които ти клатят цялата кола когато отварят ,че дръжката не се дърпа цялата ами само в тази част която е по-близо до задната врата и помоща с палец който е опрян на мястото за патрона е препоръчителна.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Tornado е абсолютно прав, но кой автомобил не е конструиран по същия начин. Единствено на жигулитата и другите подобни се повдига цялата дръжка...а и на пежото. На новите мерцедеси забелязах, че въпреки конструкцията на ръкохватката, която копира 1:1 нашата се повдига цялата!Ами незнам трябва да кавалерствам винаги и на всички явно, което не е лошо. Или пък да провеждам инструктаж. В крайна сметка, като ги откъртят тея дръжки ще ги махна нацяло и ще сложа магнитни! И тогава само с потглед...няма да има клатене, поне не от този досаден и много гаден за мен проблем!п.п. ужасно добре са ми регулирани...щом пет годишният ми син, след едно показно си отваря кат пичПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Re: Как се отварят вратите на Браво, Брава и Марея?
Jimy написа:Първо искам да се извиня за идиотската тема, но проблема живо ме интересува! И така: моля ви споделете, какви са ви наблюденията относно отварянето на коя да е врата при Браво, Брава или Марея.Аз лично отварям с един пръст и без всякакво усилие коя да е врата. То при мен са две де, но шофьорската , както и пасажерската се отварят мнооого лесно. ОБАЧЕ всеки,който се е опитвал да влезе и да го повозя по един или друг повод - имам чувството, че щи откърти цялата врата! Дърпането е неистово и придружено с отчаяни гримаси. Наблюдава се също значително поклащане на автомобила. В крайна сметка бивам обвинен,че не съм отключил или че е счупено нещо! Много се ядосвам и добре, че ръкохватката е здрава...засега, ами после ?!!!Интересно ми е дали и при вас е така !?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
BolgAryan написа:3-4 месеца се обучавахме с приятелката ми как се затваря и КАК НЕ СЕ затваря.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Хехе аз си дърпам лекичко с цяла ръка, пасажерите също, но с отварянето отвътре и на вратата на багажника си е приключение.Който не знае как се отваря багажника натиска ключалката и естествено нищо не става.Като им кажа пек да дръпнат нагоре не натискат бравата да се открехне и пак нищо не става.Пък когато майками затваря вратите имам чувството, че ще хлътнат навътре.Толкова силно ги затваря.'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
-
Значи проблема е ГЛОБАЛЕН! Жалко за иначе удобните дръжки на Бравото. При алфите бяха железни май...ще трябва да се направи някаква замяна може би. Лошото е ,че дори и с достатъчно изчерпателен инструктаж някои хора са си кьопави и се опитват да изтръгнат ръкохватката. Затова колеги бъдете кавалери!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар