Вчера тези типове ми счупили прозореца на колата и ми претарашили колата.Познайте какво откраднали - лепенките на клуба и кабела за радар-детектора.Айде кабела иди-дойди, ама лепенките за какво са им? Не ми се вярва крадец да кара фиат.........В този ред на мисли - ако видите голф с нашите лепенки - запишете му номера и ми го дайте моля.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крадците полудяха
Collapse
X
-
Re: Крадците полудяха
1115 написа:Вчера тези типове ми счупили прозореца на колата и ми претарашили колата.Познайте какво откраднали - лепенките на клуба и кабела за радар-детектора.Айде кабела иди-дойди, ама лепенките за какво са им? Не ми се вярва крадец да кара фиат.........В този ред на мисли - ако видите голф с нашите лепенки - запишете му номера и ми го дайте моля."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:1115 написа:Вчера тези типове ми счупили прозореца на колата и ми претарашили колата.Познайте какво откраднали - лепенките на клуба и кабела за радар-детектора.Айде кабела иди-дойди, ама лепенките за какво са им? Не ми се вярва крадец да кара фиат.........В този ред на мисли - ако видите голф с нашите лепенки - запишете му номера и ми го дайте моля.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
1115 написа:Вчера тези типове ми счупили прозореца на колата и ми претарашили колата.Познайте какво откраднали - лепенките на клуба и кабела за радар-детектора.Айде кабела иди-дойди, ама лепенките за какво са им? Не ми се вярва крадец да кара фиат.........В този ред на мисли - ако видите голф с нашите лепенки - запишете му номера и ми го дайте моля.
Коментар
-
Humppa
1115 написа:sev написа:...сега само разправии със застрахователите
Коментар
-
Humppa написа:1115 написа:sev написа:...сега само разправии със застрахователите
Коментар
-
1115 написа:sev написа:...сега само разправии със застрахователитеTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар