падна ми една далавера някой ако иска да свирка карта на вивател с 500минути на месец към БТК и Вивател без никаква такса условието за получаване на такава карта е да имате телефон къв БТК и да е на такса не по малка мисля от 13лв. за издаването на карта трябват номера на станционарния телефон, копие на личната карта на когото се води телефона и 35лв.за издаването на картата договора е за 2год. като неизговорените минути се прехвърлят за следващия месец но не трябва да надвишават 1000мин. ако някой го интересуват повече подробности да пита , аз вече си взех - супер е и да допълня аз нямам никаква далавера от тая работа. Ако преценят модовете могат да преместят темата просто не знаех къде да я пусна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
карти с много безплатни минути
Collapse
X
-
Бай Миле аз лично имам възможността срещу само 4лв/месец да си пусна тея 500 минути, но ... така или иначе и 100 ми стигат, че са и предостатъчниSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
naskobg написа:jenshen73 написа:Бай Миле аз лично имам възможността срещу само 4лв/месец да си пусна тея 500 минути, но ... така или иначе и 100 ми стигат, че са и предостатъчниSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:naskobg написа:jenshen73 написа:Бай Миле аз лично имам възможността срещу само 4лв/месец да си пусна тея 500 минути, но ... така или иначе и 100 ми стигат, че са и предостатъчни
Коментар
-
u_bo
извинявай, ако не е така , ноти сещаш ли се с едно копие на лична карта и номер на стационарен телефон какво може да се направи?горе долу е същото ако поискаш някой да ти дари личния си апартамент
Коментар
-
u_bo написа:извинявай, ако не е така , ноти сещаш ли се с едно копие на лична карта и номер на стационарен телефон какво може да се направи?горе долу е същото ако поискаш някой да ти дари личния си апартамент
Коментар
-
u_bo
BAI MILE написа:u_bo написа:извинявай, ако не е така , ноти сещаш ли се с едно копие на лична карта и номер на стационарен телефон какво може да се направи?горе долу е същото ако поискаш някой да ти дари личния си апартамент
Коментар
-
naskobg написа:jenshen73 написа:Бай Миле аз лично имам възможността срещу само 4лв/месец да си пусна тея 500 минути, но ... така или иначе и 100 ми стигат, че са и предостатъчниEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар