Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

карти с много безплатни минути

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

карти с много безплатни минути

падна ми една далавера някой ако иска да свирка карта на вивател с 500минути на месец към БТК и Вивател без никаква такса условието за получаване на такава карта е да имате телефон къв БТК и да е на такса не по малка мисля от 13лв. за издаването на карта трябват номера на станционарния телефон, копие на личната карта на когото се води телефона и 35лв.за издаването на картата договора е за 2год. като неизговорените минути се прехвърлят за следващия месец но не трябва да надвишават 1000мин. ако някой го интересуват повече подробности да пита , аз вече си взех - супер е и да допълня аз нямам никаква далавера от тая работа. Ако преценят модовете могат да преместят темата просто не знаех къде да я пусна.

Бай Миле аз лично имам възможността срещу само 4лв/месец да си пусна тея 500 минути, но ... така или иначе и 100 ми стигат, че са и предостатъчни
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
      Бай Миле аз лично имам възможността срещу само 4лв/месец да си пусна тея 500 минути, но ... така или иначе и 100 ми стигат, че са и предостатъчни
      Аз имам 100 към всички оператори и 300 към приятели на единия и пак не стигат. Как ви стигат 100 ни ми е много ясно?

Коментар

naskobg написа:
        jenshen73 написа:
        Аз имам 100 към всички оператори и 300 към приятели на единия и пак не стигат. Как ви стигат 100 ни ми е много ясно?
        Веднага ти казва: чрез оптимизация Имам 600минути/месец във фирмената си сметка и 20/20 Глобул/Всички - цялото ми семейство е тук...Имам 500минути/месец към 12 номера в Мтел - най-важните клиенти/партньори, а и промяната не струва мама и тате Имам 100минути/месец към БТК/Вивател - дори не се разходват всичките...Просто съм го докарал до тан, че за едни 40лв/месец получавам повече от колкото реално потребявам.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
          naskobg написа:
          jenshen73 написа:
          Веднага ти казва: чрез оптимизация Имам 600минути/месец във фирмената си сметка и 20/20 Глобул/Всички - цялото ми семейство е тук...Имам 500минути/месец към 12 номера в Мтел - най-важните клиенти/партньори, а и промяната не струва мама и тате Имам 100минути/месец към БТК/Вивател - дори не се разходват всичките...Просто съм го докарал до тан, че за едни 40лв/месец получавам повече от колкото реално потребявам.
          Аз гаворя за единия от лечните, иначе служебния е без лимити в групата, с приличен пакет и на смешни цени след това.

Коментар

jenshen73 написа:
            ок няма проблеми щом можеш но както съм написал при моя човек няма месечни такси

Коментар

извинявай, ако не е така , ноти сещаш ли се с едно копие на лична карта и номер на стационарен телефон какво може да се направи?горе долу е същото ако поискаш някой да ти дари личния си апартамент

Коментар

u_bo написа:
                извинявай, ако не е така , ноти сещаш ли се с едно копие на лична карта и номер на стационарен телефон какво може да се направи?горе долу е същото ако поискаш някой да ти дари личния си апартамент
                съгласен съм колега , то от толкова измами вече на много малко хора може да се има доверие и аз бях резервиран но се доверих и нямам никакъв проблем пак казвам правя услуга и щом съм си сложил името значи имам доверие на човека

Коментар

BAI MILE написа:
                  u_bo написа:
                  съгласен съм колега , то от толкова измами вече на много малко хора може да се има доверие и аз бях резервиран но се доверих и нямам никакъв проблем пак казвам правя услуга и щом съм си сложил името значи имам доверие на човека
                  ама и ник-а ти е един знаков

Коментар

naskobg написа:
                    jenshen73 написа:
                    Аз имам 1000мин и пак немогат сметките да ми паднат под 50лв.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

...

Тази тема не трябва ли да е в раздел "Продава/купува други" ?
                      Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                      Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Working...
                      X