Играете ли,6/49,6/42 или 5/35 ?Печелили ли сте някоя по-сериозна сума?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Играете ли Тото 2?
Collapse
X
-
не играя...играл съм малко като малък,но няма файдавсмисъл,печалбите освен 6 и отчасти 5 са смехотворни,а и всичко е нагласено,мога да споря до утре по тоя въпрос предпочитам еврофутбол(макар в момента да не играя),там поне каквото и да правят,позная ли си мачовете си знам печалбатаex.Мареа ТД100
Коментар
-
Не играя хазарт с ДържаватаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Inessita написа:gamma написа:По пронцип мразя хазарта, но се случва 2-3 пъти годишно да пусна фиш. Не съм печелин нищо повече от тройка.Tornado, да не си уцелил щестица?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Тото 2 не играя , но виж Еврофутбол - да. Обичам да играя с приятели на бира и да залагам на живо: Я за първи корнер, я за голмайстор, я за резултат на полувреме, я за краен и така. Тръпката ми е да залагам на мачове от Англия, Италия или Испания, които се излъчват директно по ТВ и буквално "съм в играта". Не залагам много, но залагам рисковано и често абсурдно.ПС Букмейкърския пункт е под кооперацията в, която живея и си ходя по домашно му. Още малко ще си ходим и с ракиите.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Играя от дъжд на вятър когато ми скимне.Обикновенно имам тройка - във всяко теглене по 1 познато число.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар