Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Усетихте ли земетресение

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: ...

karloson написа:
    ...но и ми омръзна почти всяка тема да се превръща в някаква караница и себедоказване от типа "кой е по-по-най"... Когато нещата се кажат спокойно и аргументирано, умният човек ще те разбере и ще разбере грешката си, а за глупавия - и 10 страници да изпишем, ще бъдат безсмислени.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Тук не сме в училище, а и не виждам някой тук да е по-умен от останалите, за да си позволяваме да даваме оценки на възрастни хора, въз основа на 1-2 прочетени техни мнения. Всеки е писал и по някоя глупост във форума, а да не говорим колко глупости изричаме всекидневно. Друг момент е неразбрания понякога хумор и майтап, което също води до недоразумения. По-полека с квалификациите.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Това, че някой е усетил земетресение и се е израдвал, нищо не значи.По тази логика, аз се радвам на светкавиците, ама те пак падат и убиват хора. Пак ли съм крив на някой?Може да се радвам на дъжда, ама и той прави потопи и погубва градове - пак ли съм крив?Може да се радвам на океана, ама и при цунами пак погубва градове, пак ли съм виновен?
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

karloson написа:
          Доколкото аз схванах думите на Ирка, тя не се е изкефила от това, че някой страда, а от усещането, от притока на адреналин, ако щете... А това, че не разбира страха на хората от земетресение - просто човек осъзнава някои неща, когато се сблъска пряко с тях. И аз не разбирам страха на много хора от асансьори, но те вероятно си имат своите основания за страховете. Някои хора карат със 180км/ч, но когато се преобърнат няколко пъти в канавката, започват да възприемат по друг начин нещата и да преценяват, че може колата им да е здрава и мощна, спирачките - изправни и сигурни, гумите - скъпи и надеждни, но един пирон на пътя, за който не са помислили, да елиминира всичката тази сигурност.Не оправдавам Ирка, но и ми омръзна почти всяка тема да се превръща в някаква караница и себедоказване от типа "кой е по-по-най"... Когато нещата се кажат спокойно и аргументирано, умният човек ще те разбере и ще разбере грешката си, а за глупавия - и 10 страници да изпишем, ще бъдат безсмислени.
          Eййййййййй,поне един човек да ме разбере правилно!!!Казвам,че се чудя на страха на хората от земетресения,а не ги упреквам и съдя за това.Просто не знам как да си подредя мислите,направо бях шокирана от безумните ви обвинения.Най-точната дума за това,което изпитах по време на труса,е страхопочитание,защото за мен,това е нещо свръхестествено,което не ни е подвластно.Владим,ти кой си,че да ме съдиш и да ми отправяш обидни квалификации?Пехо,ако обичаш,не ми слагай в устата думи,които не съм казала!!Къде от поста ми става ясно,че се радвам на нещастието на другите и изпитвам задоволство от евентуални човешки жертви???????????????Да ме обвинявате в нещо подобно е ПЪЛЕН АБСУРД!!!!!!!!!!!!!!!Няма да се извинявам за прекомерната употреба на препинателни знаци!Мисля,че гневът ми е напълно основателен.Явно доста хора в този форум имат нужда винаги да има черна овца,за да си изливат върху нея негативната енергия.Много по-лесно ви беше да решите,че съм безчувствена кучка и да го изтълкувате така,отколкото да помислите малко и да го приемете така,както Karloson го е разбрал.Пехо,от теб не го очаквах това,но те разбирам,защото знам,че ми имаш зъб, и въпреки това - не ти прави чест!П.П. Можеш да заключиш и тази тема,но знам,че няма да го направиш,защото ти е "удобно" да ме нападат и това явно ти доставя удоволствие.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Владим,ти кой си,че да ме съдиш и да ми отправяш обидни квалификации?...
            Аз съм човек, който има мнение и то е, че изказването ти е неадекватно! Идотско звучи "изкефих се на земетресението". Разбирам да си на 12 години и да се изкажеш така, ОК но доколкото имам наблюдения става въпрос за порастнал човек. И вместо да се извиниш, че си се изказала емоционално започваш да ни солиш на нас главите, че те задиряме за тези думи! Винаги ще реагирам по подобен начин на глупаво изказване без значение дали това си ти, дали въобще е тук, или на улицата! Припомням ти го отново:
            Irka_fihi написа:
            И аз го усетих и също мисля,че хич не беше леко.И ние сме на 5-я и така готино се разлюля леглото... за пръв път усещам земетресение посред бял ден и се изкефих.Друг път винаги се случва,когато заспивам или съм спала и не мога да усетя тръпката с пълна сила.Винаги ми е било странно,защо има хора,които много се страхуват от земетресения?
            P.S. Думите, защо да не се кефиш, като няма жертви и разрушения също са твои!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Я да видим к’во става тукааа?Май се заформя, тоест вече се е заформила ’война’.@Vladim, колега не така с рогите напред. Седни малко, помисли и тогава действай. Прочети какво са написали karloson, ВО, замисли се дали в случая не си разтълкувал думите на Ирка пречупени от твоя ъгъл на мислене, или по-точно както на теб ти се иска. Дано да си ме разбрал, какво искам да кажа. Ако не си - здраве да е, все някога и това ще стане.Стига толкова по тази темаМодераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Irka_fihi написа:
                Пехо,ако обичаш,не ми слагай в устата думи,които не съм казала!!Къде от поста ми става ясно,че се радвам на нещастието на другите и изпитвам задоволство от евентуални човешки жертви???????????????Да ме обвинявате в нещо подобно е ПЪЛЕН АБСУРД!!!!!!!!!!!!!!!Няма да се извинявам за прекомерната употреба на препинателни знаци!Мисля,че гневът ми е напълно основателен.Явно доста хора в този форум имат нужда винаги да има черна овца,за да си изливат върху нея негативната енергия.Много по-лесно ви беше да решите,че съм безчувствена кучка и да го изтълкувате така,отколкото да помислите малко и да го приемете така,както Karloson го е разбрал.Пехо,от теб не го очаквах това,но те разбирам,защото знам,че ми имаш зъб, и въпреки това - не ти прави чест!П.П. Можеш да заключиш и тази тема,но знам,че няма да го направиш,защото ти е "удобно" да ме нападат и това явно ти доставя удоволствие.
                Къде видя да споменавам теб в това което съм казал? Предното ми мнение беше като отговор на това над моето и говорех по принцип, а не конкретно за някого. Ако ти си се разпознала в моите думи, то това си е твое мислене. Нещо като "Гузен негонен бяга". Пишейки предишното си мнение имах предвид хора като тези, които сядали да гледат фигурно пързаляне само за да видят как някой ще падне и тези, които се кефят на подобни неща в клипове в интернет. Не мисля че ти ще се кефиш на страданието на други, най-малкото защото имаш две деца, а човек се променя когато има дете и вече гледа по друг начин на света, става по добър и милосърден, предполагам разбираш какво имам предвид. А за твоята реакция спрямо мен - нямам коментар.

Коментар

Working...
                X