Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Усетихте ли земетресение

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На шести етаж, пишейки една записка и надничайки в форума...буквичките взеха да блуждаят за момент! Но наистина бе слабо...може би щото беше по дължината на блока и ... аве як блок ве майна! Пу-пу да не му е уруки!
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Ей сега по Нова ТВ казаха, че епицентърът е на около 50 км от Петрич. Областта Валданово (или нещо такова) в Македония. Няма опасност за нещо по-сериозно...
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
        ...Няма опасност за нещо по-сериозно...
        Това е Божа работа, колега!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          svetkos_ написа:
          ...Няма опасност за нещо по-сериозно...
          Това е Божа работа, колега!
          Затова е и многоточието.

Коментар

Vladim написа:
            Irka_fihi написа:
            Напротив,много добре съм запозната,като дете дори събирахме дрехи и парични помощи за децата,пострадали от земетресението в Стражица.Бъди така добър да не твърдиш неща,в които не си убеден! Говоря за "тръпка" и "изкефих",защото трусът не беше от тези,които нанасят разрушения и жертви!!!Няма как да ме разбереш,затова няма смисъл да ти обяснявам.
            Това, че си събирала помощ за децата в Стражица не означава, че наистина съзанаваш на какво се "кефиш"!? Вече има данни за разрушения, а може би и жертви в съседните ни държави така, че малко посмекчи веселостта си, ако обичаш! Някак неадекватна е!?
            Остави усещанията ми за случващото се да са моя работа.Май веселостта ми те е дразнила и по други поводи, та сега намери удобен случай да ме "захапеш"...Неадекватно е твоето преекспониране на думите ми и назидателният ти тон.Не се хаби да ми отговяраш - повече няма да се занимавам с теб.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

При това снощното на мен само ми изскърца гардероба, но жена ми в хола го е усетила.Уж нямаше и двамата да заспиваме, но го откъртихме много яко
              '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
              '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Irka_fihi написа:
                Остави усещанията ми за случващото се да са моя работа.Май веселостта ми те е дразнила и по други поводи, та сега намери удобен случай да ме "захапеш"...Неадекватно е твоето преекспониране на думите ми и назидателният ти тон.Не се хаби да ми отговяраш - повече няма да се занимавам с теб.
                Не съм те захапал, а просто констатирам неадекватното ти поведение! Иначе си бъди весела, колкото искаш, това е чудесно! Можеш да се повеселиш покрай наводненията, пожарите и ураганите също така. Много е яко! Има информация за сериозни разрушения в епицентъра на земетресението. Още ли ти е веселко?

Коментар

Аз окончателно се обявявам за най-безчувстеното същество. Снощи към 10.30 си простирах дрехите на балкона и пак нищо не съм усетила. А вътре в стаята го бяха усетили. Ако може всички земетресения така да ги "усещам"....

Коментар

Едни усещат земетресения, други ПРАВЯТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ те са си свързани нещата нищо не остава безнаказано....

Коментар

Marea Bipower написа:
                      Едни усещат земетресения, други ПРАВЯТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ те са си свързани нещата нищо не остава безнаказано....
                      И аз така мисля...

Коментар

В Кюстендил се усети доста осезателно към 19.20 и след това малко след 22 часа вечерта.На всичкото отгоре имаше и гръмотевична буря и ми изгоря единия телевизор и ДВД-то...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И в Смолян се усети ,но доста слабо...След като го усетих ми звънна баща ми и ме пита дали съм усетил нещо... Казах му че е имало земетресение ,след това майка ми се обади ,която не беше в Пазарджик при баща ми и пак ме пита същото....
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            изгоря единия телевизор и ДВД-то...

Коментар

Пък баща ми го е усетил и във Врачанска област, което е на около 320 км от епицентъра.Тия земетресения в последните няколко месеца ни дойдоха в повечко мисля.
                              '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                              '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

dikanio написа:
                                Още не е свършил труса и вече има 1 страница с постове. Явно никой не излиза от форума дори и при земетресение :D
                                Ами така си е, друго е да споделиш с приятел "впечатленията " си от труса.Остава само да видим дали са толкова ревностни феновете на форума при наводнение и торнадо.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X