На шести етаж, пишейки една записка и надничайки в форума...буквичките взеха да блуждаят за момент! Но наистина бе слабо...може би щото беше по дължината на блока и ... аве як блок ве майна! Пу-пу да не му е уруки!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Усетихте ли земетресение
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Vladim написа:Irka_fihi написа:Напротив,много добре съм запозната,като дете дори събирахме дрехи и парични помощи за децата,пострадали от земетресението в Стражица.Бъди така добър да не твърдиш неща,в които не си убеден! Говоря за "тръпка" и "изкефих",защото трусът не беше от тези,които нанасят разрушения и жертви!!!Няма как да ме разбереш,затова няма смисъл да ти обяснявам."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Остави усещанията ми за случващото се да са моя работа.Май веселостта ми те е дразнила и по други поводи, та сега намери удобен случай да ме "захапеш"...Неадекватно е твоето преекспониране на думите ми и назидателният ти тон.Не се хаби да ми отговяраш - повече няма да се занимавам с теб.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Едни усещат земетресения, други ПРАВЯТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ те са си свързани нещата нищо не остава безнаказано....
Коментар
-
Marea Bipower написа:Едни усещат земетресения, други ПРАВЯТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ те са си свързани нещата нищо не остава безнаказано....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
В Кюстендил се усети доста осезателно към 19.20 и след това малко след 22 часа вечерта.На всичкото отгоре имаше и гръмотевична буря и ми изгоря единия телевизор и ДВД-то...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
И в Смолян се усети ,но доста слабо...След като го усетих ми звънна баща ми и ме пита дали съм усетил нещо... Казах му че е имало земетресение ,след това майка ми се обади ,която не беше в Пазарджик при баща ми и пак ме пита същото....Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
dikanio написа:Още не е свършил труса и вече има 1 страница с постове. Явно никой не излиза от форума дори и при земетресение :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар