Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Усетихте ли земетресение
Collapse
Заключена тема
X
X
-
@Irka_fihi, като ти чета разсъжденията разбирам, че наистина не си сама... само че в главата.При следващата извънредна ситуация в София (недай Боже), лично ще дойда и ще ти се изсмея в лицето, обещавам! За твое сведение, освен че във Валандово има щети, голяма част от хората по веригата Петрич - Сандански - Благоевград спаха в колите през тази нощ, включително и аз! Трусовете, които се усетиха тук, бяха над 15, а реалният брой вече надхвърля 250!http://ndc.geophys.bas.bgТрусовете продължават и в момента!П.С. Не си хаби клавиатурата, едва ли ще го прочета.
Коментар
-
profusion написа:@Irka_fihi, като ти чета разсъжденията разбирам, че наистина не си сама... само че в главата.При следващата извънредна ситуация в София (недай Боже), лично ще дойда и ще ти се изсмея в лицето, обещавам! За твое сведение, освен че във Валандово има щети, голяма част от хората по веригата Петрич - Сандански - Благоевград спаха в колите през тази нощ, включително и аз! Трусовете, които се усетиха тук, бяха над 15, а реалният брой вече надхвърля 250!http://ndc.geophys.bas.bgТрусовете продължават и в момента!П.С. Не си хаби клавиатурата, едва ли ще го прочета.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
venioid написа:Айде пак! 10 секунди поне клати.
Коментар
-
Аз го усетих чак в Дупница, точно в 19:18Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Vladim написа:Irka_fihi написа:Типично по български,все ще се намери някой да размахва пръст и да поучава.Дреме ми на ...какво мислиш!!!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
...
А колко комедии са изградени върху ситуации, в които някой се спъва и пльосва в някоя локва, например... Включително на гениалния Чаплин. Явно в човешката природа е заложено да се смеем на чуждото нещастие.Спомням си откъс от една книга на Джером Джером, в който някаква пияна жена танцува гротескно по средата на улицата, криви се и прави всякакви маймунджилъци, а около нея се събрала тълпа от хора, които се смеят неудържимо. И имало само едно момченце, което плачело. Тогава един минувач му казал: "Не плачи дете, това е само една пияна жена!" А детето отвърнало: "Да, господине, но това е моята майка..."Не съдете толкова строго неадекватните понякога реакции - на всички ни се е случвало.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
...
Доколкото аз схванах думите на Ирка, тя не се е изкефила от това, че някой страда, а от усещането, от притока на адреналин, ако щете... А това, че не разбира страха на хората от земетресение - просто човек осъзнава някои неща, когато се сблъска пряко с тях. И аз не разбирам страха на много хора от асансьори, но те вероятно си имат своите основания за страховете. Някои хора карат със 180км/ч, но когато се преобърнат няколко пъти в канавката, започват да възприемат по друг начин нещата и да преценяват, че може колата им да е здрава и мощна, спирачките - изправни и сигурни, гумите - скъпи и надеждни, но един пирон на пътя, за който не са помислили, да елиминира всичката тази сигурност.Не оправдавам Ирка, но и ми омръзна почти всяка тема да се превръща в някаква караница и себедоказване от типа "кой е по-по-най"... Когато нещата се кажат спокойно и аргументирано, умният човек ще те разбере и ще разбере грешката си, а за глупавия - и 10 страници да изпишем, ще бъдат безсмислени.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар