благоевград как се растресе
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Усетихте ли земетресение
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Лелее това последното в 22.37 беше ужасно силно.Направо помислих че блока ще падне.на 8 етаж съмhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Vladim написа:Irka_fihi написа:И аз го усетих и също мисля,че хич не беше леко.И ние сме на 5-я и така готино се разлюля леглото... за пръв път усещам земетресение посред бял ден и се изкефих.Друг път винаги се случва,когато заспивам или съм спала и не мога да усетя тръпката с пълна сила.Винаги ми е било странно,защо има хора,които много се страхуват от земетресения?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
ivan_92 написа:благоевград как се растресеjorkos написа:това преди 10-на минути беше доста силно.Направо ми се разклати бюрото с компа и шкафа с телевизора...infineon написа:Лелее това последното в 22.37 беше ужасно силно.Направо помислих че блока ще падне.на 8 етаж съмNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Тези със звука са най-гадни...още преди да усетиш труса цялото ти съзнание вече знае какво предстои! Иначе в Пловдив бе слабо и "тихо"! Дано не повтори...пожелавам го на всички!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
EVITA написа:Няма да се спи май тази нощ. Пак имаше земетръс, доста по-силен и по-продължителен от първия. Направо как се усеща на горните етажи, голяма гадост е.Jimy написа:Тези със звука са най-гадни...още преди да усетиш труса цялото ти съзнание вече знае какво предстои! Иначе в Пловдив бе слабо и "тихо"! Дано не повтори...пожелавам го на всички!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Jimy написа:Тези със звука са най-гадни...още преди да усетиш труса цялото ти съзнание вече знае какво предстои! Иначе в Пловдив бе слабо и "тихо"! Дано не повтори...пожелавам го на всички!SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Irka_fihi написа:Напротив,много добре съм запозната,като дете дори събирахме дрехи и парични помощи за децата,пострадали от земетресението в Стражица.Бъди така добър да не твърдиш неща,в които не си убеден! Говоря за "тръпка" и "изкефих",защото трусът не беше от тези,които нанасят разрушения и жертви!!!Няма как да ме разбереш,затова няма смисъл да ти обяснявам.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар