Стига бе, аз съм такава паника и нищо не усетих. Тъкмо се бях качила на един стол и си слагах пердето. После като ми казаха и откачих. Добре, че нищо не усетих, че сигурно щях да се метна през прозореца. За справка, на 7 етаж съм.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Усетихте ли земетресение
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз пък неAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
И аз го усетих и също мисля,че хич не беше леко.И ние сме на 5-я и така готино се разлюля леглото... за пръв път усещам земетресение посред бял ден и се изкефих.Друг път винаги се случва,когато заспивам или съм спала и не мога да усетя тръпката с пълна сила.Винаги ми е било странно,защо има хора,които много се страхуват от земетресения?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:И аз го усетих и също мисля,че хич не беше леко.И ние сме на 5-я и така готино се разлюля леглото... за пръв път усещам земетресение посред бял ден и се изкефих.Друг път винаги се случва,когато заспивам или съм спала и не мога да усетя тръпката с пълна сила.Винаги ми е било странно,защо има хора,които много се страхуват от земетресения?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
В София явно да все пак епицентъра е съвсем близо, но до морето май не е стигнало.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Irka_fihi написа:И аз го усетих и също мисля,че хич не беше леко.И ние сме на 5-я и така готино се разлюля леглото... за пръв път усещам земетресение посред бял ден и се изкефих.Друг път винаги се случва,когато заспивам или съм спала и не мога да усетя тръпката с пълна сила.Винаги ми е било странно,защо има хора,които много се страхуват от земетресения?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ей ся и в Пловдив го усетихме!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар