Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВИНЕТКА за пътищата покрай Плевен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ВИНЕТКА за пътищата покрай Плевен

Някой знае ли за кои пътища покрай Плевен ни е необходим винетен стикер. Най-вече ме интересува пътя, който преминава през Кайлъка и стига до малкия и големия язовир. Имам мерак да ходя да се попека малко, а пари за винетка не ми се дават. Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
    Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
    Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
    -------------------------------------------------------------

Нямащ ли някой познат който си лепи винетката само когато е в движение извън градовете?Мога да ти дам моята под наем ама си много далечко.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

За съжаление имам винетка на другия фиат, но бащата го взе, че имаше излизане извън града. А и да ти кажа честно и аз съм си свалял винетката от него, но вече почна да не се лепва и спрях да я свалям преди да съм я съсипал.
      Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена

Коментар

Е да се надяваме че УЖ от догодина ще отпаднат вече тези винетки
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

...

Доколкото знам - в Кайлъка и пътя до него не се иска винетка. Друг път извън града, за който знам със сигурност, че не се иска винетка, е пътя до Радишево (и разклонението през Пелишат до Згалево). Между Радишево и Тученица не съм сигурен, но е възможно и там да не е необходима винетка, пък и едва ли там ще се заложи някой да варди...
          Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
          Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Re: ВИНЕТКА за пътищата покрай Плевен

2000_16V написа:
            Някой знае ли за кои пътища покрай Плевен ни е необходим винетен стикер. Най-вече ме интересува пътя, който преминава през Кайлъка и стига до малкия и големия язовир. Имам мерак да ходя да се попека малко, а пари за винетка не ми се дават. Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
            Преди три дни пътувах до хотел "Кайлъка ".Никъде не видях до там знак за винетка.Караш и като няма такъв знак, се запъваш на "сладурите".дядо Нено
            Fiat Punto 1,1- 1996г.
            газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Малко извън темата, ама кога "ЧИЧО НЕНО" стана "ДЯДО НЕНО" ?В нашия край има едни тайни пътища, по които може да се стига от Ямбол до Сливен без винетка, със съвсем леко (около 2 км) излизане на участък от републиканската мрежа, където се иска винетка, но пък там никога никой не е виждал катаджия...За всички общински пътища винетки не се искат по принцип.

Коментар

Аз все пак реших да си питам, че едни познати ми казаха, че военни полицаи са ги питали за винетка в самия Кайлък до кафетата, което ми звучи много странно. Но и вие сте прави, ще карам до табелка Плевен или винетка и така. Пък каквото ще да става.То тая държава, ако може и такса за всяко влизане и излизане от колата ще ни взима...

Коментар

Working...
                X