Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отпушване на уличен канал - към кого да се обърна?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отпушване на уличен канал - към кого да се обърна?

Колеги, тук отстрани на блока ми има един канал, който е запушен до дупка, демек изравнил се е с пейзажа, и едва днес го забелязах че съществува. Към кого да се обърна, или да подам молба да бъде отпушен този канал, защото се оказва че водата която не се оттича в него, си намира път до мазетата ни, и по-лошо - някъде в земята под блока. Тъй като това не е мой собствен канал, а е общински, и се е запушил с времето, би трябвало да си го отпушат на общинска сметка, с парите от данъци, които плащам. До кого да подам молба?1 час ровичкане из нета , и само частни фирми за отпушване. А каналът е държавен!

Еми Оги може да пробваш да се обърнеш към Софийска вода или В и К София, ако има такова нещо, но предполагам, че става въпрос за Софийска вода.
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

ВИК
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Мисля че трябва да попиташ в Общината кой се занимава с това, те сключват договор с някоя фирма. При нас с това се занимава БКС.

Коментар

В Бургас това е работа на ВиК ЕАД, но в София - не знам. Все пак във фактурите за вода плащате ли такса - отвеждане и пречистване на отпадна вода ?- ако Да - ясно, кой ще го отпушва без пари. Ако се обаждаш до Софийска вода спомени, че си запознат с Наредба 4 на МС. Съжалявам, че не съм на работа в момента - щях да се позова по- точно. Тази Нардба е на бюрото ми. Тези канали са собственост на Вик - ЕАД в Бургас. Почистването им е за сметка на експлоатационното Дружество, но ако искаш да плащаш никой няма да ти върне парите
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Доколкото съм запознат тръбите за чиста, както и тези за отходна вода са на Софийска вода. Така че им звъни на тях.
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Софийска вода
              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

ВиК, пазиш цялата история в документален вид (жалби, молби, всичко с входящи номера), наесен - Господари на ефира.

Коментар

Според мен би трябвало да звъннеш на ВиК но в София с това може да се занимава и Софийска вода
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Абе хора в София няма такова нещо "ВиК". Има само Софийска вода.Звънни на тях по точно в зона Б5 им е централата.Ама ако канала е не просто запушен ами изравнен с земята с пясък и чакъл и няма капак може би няма да ти помогнат.
                    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                    FIAT БРАВО 1.2 16v
                    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

молба...не съществува вече това понятиеосвен това им е задължение, остава и да им се молим
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                      X