Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тука има тука няма.. къде е калника?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няма какво да спорим всъщност То всичко е ясно.Счупиха ми стъклото - ново на цена 157лв., те ми дават 50лв. Има ли смисъл да се продължава?
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

направо като не са ти дали 60 стотинки да пииш една студена вода пак едно на ръка
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
        направо като не са ти дали 60 стотинки да пииш една студена вода пак едно на ръка
        Това нещо не го разбрах... ама преди три години един ми спря в бронята и освен две драскотинки други поражения по моята кола нямаше. Той имаше счупена предна броня, решетка, изместен радиатор на климатика... С документа за ПТП ми дадоха 115лв. за боядисане при положение, че бронята така, или иначе си беше за боя. Колата ми не е с металик, а обокновена боя. Освен това предложиха допълниотелен оглед след, като се свали бронята за да се види дали нама други поражения. Така, че явно има застрахователи и Застрахователи.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          reter написа:
          Това нещо не го разбрах... ама преди три години един ми спря в бронята и освен две драскотинки други поражения по моята кола нямаше. Той имаше счупена предна броня, решетка, изместен радиатор на климатика... С документа за ПТП ми дадоха 115лв. за боядисане при положение, че бронята така, или иначе си беше за боя. Колата ми не е с металик, а обокновена боя. Освен това предложиха допълниотелен оглед след, като се свали бронята за да се види дали нама други поражения. Така, че явно има застрахователи и Застрахователи.
          Така е, но вероятността да попаднеш при измекяри е доста по-голяма от другата. Ако потърсиш в интернет и дори във форума колко олаквания има ще ти стане ясно. Лошото е, че като всяка българска история и тук е важно дали имаш познати, кой си, какъв си, на кеф ли е този, от който зависи колко ще ти платят, дали не е разбрал предния ден, че жена му спи със съседа и т.н. :D
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
          X