Тука има тука няма.. къде е калника?!.. или с други дими Никога не си давай колата на жена..Колеги искам да споделя мъката си дадох колата на сестрами и ми я върна в ето този видколко да и казвам да приготвя.. калника е мармалад.. таза ми го няма.. просто немога да повярвам още.. бравочето ми...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тука има тука няма.. къде е калника?!
Collapse
X
-
style34 написа:Еййй не знам, ама ако сестра ти така ми осурка моята кола, големи шамари ще изяде. Колата на жена или на който и да е - НИКОГА.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Ако се беше помляла със 120, щеше да кажеш - Важното, че не се е утрепала. А сега за един калник надигаш вой до незнам-къде-си. Все пак ти е сестра - човекът, на който би разчитал в най-тежки ситуации, а калникът се оправя. Ако брат ми направи нещо такова - ще го потупам по рамото и "Айде мойто момче, да оправиш колата", но съм сигурна, че пръв ще го предложи. Радвам се, че нямам брат, който да мисли като теб. Замисли се кое е по-важно сестра ти или парче ламарина.Пък за таса - ще съберем волни пожертвования да ти купим един комплектВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Ако се беше помляла със 120, щеше да кажеш - Важното, че не се е утрепала. А сега за един калник надигаш вой до незнам-къде-си. Все пак ти е сестра - човекът, на който би разчитал в най-тежки ситуации, а калникът се оправя. Ако брат ми направи нещо такова - ще го потупам по рамото и "Айде мойто момче, да оправиш колата", но съм сигурна, че пръв ще го предложи. Радвам се, че нямам брат, който да мисли като теб. Замисли се кое е по-важно сестра ти или парче ламарина.Пък за таса - ще съберем волни пожертвования да ти купим един комплектNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
ele написа:Все пак е само кола - оправя се. За един калник (и не само) никога няма да разваля отношенията с брат си или кой да е мой роднина, никога не бих казала, че по-добре на някой чужд да я дам, отколкото на свой.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
reter написа:тук никой не говори че това е нещо непоправимо или че става въпрос за разваляне на отношения.. че ще го оправи ми е пределно ясно.. за мен обаче остава въпрос, как можеш да причиниш такова нещо на една кола и да не осетишВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар