Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тука има тука няма.. къде е калника?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тука има тука няма.. къде е калника?!

Тука има тука няма.. къде е калника?!.. или с други дими Никога не си давай колата на жена..Колеги искам да споделя мъката си дадох колата на сестрами и ми я върна в ето този видколко да и казвам да приготвя.. калника е мармалад.. таза ми го няма.. просто немога да повярвам още.. бравочето ми...
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Не става ясно тя ли я е блъснала или някой я е отнесъл. Различни неща са.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

това става на паркинга пред блока... тръгва да излиза, и горката не осетила че се сурка а чак вече когато е**ла мамата на колата (както моята така и чуждата) тогава вече разбрала че се сурка.. е такова просто същество никаде го няма...

Коментар

Какво е сурка?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

http://bgjargon.com/?word=%D1%81%D1%...BA%D0%B0%D0%BC
          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

BolgAryan написа:
            Какво е сурка?
            вие как му викате

Коментар

Еййй не знам, ама ако сестра ти така ми осурка моята кола, големи шамари ще изяде. Колата на жена или на който и да е - НИКОГА.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                Еййй не знам, ама ако сестра ти така ми осурка моята кола, големи шамари ще изяде. Колата на жена или на който и да е - НИКОГА.
                Ъ да ве си спиш в колата ,какви са тия глупости не знам Напоследък да не кажа хич ама гледам да не се ядосвам изобщо за такива неща ,имало да става станало
                фиатче Браво 2.0

Коментар

style34 написа:
                  ко ми говориш по добре на някой непознат да я дам.. беше ми за урок

Коментар

Ако се беше помляла със 120, щеше да кажеш - Важното, че не се е утрепала. А сега за един калник надигаш вой до незнам-къде-си. Все пак ти е сестра - човекът, на който би разчитал в най-тежки ситуации, а калникът се оправя. Ако брат ми направи нещо такова - ще го потупам по рамото и "Айде мойто момче, да оправиш колата", но съм сигурна, че пръв ще го предложи. Радвам се, че нямам брат, който да мисли като теб. Замисли се кое е по-важно сестра ти или парче ламарина.Пък за таса - ще съберем волни пожертвования да ти купим един комплект

Коментар

ele написа:
                      Ако се беше помляла със 120, щеше да кажеш - Важното, че не се е утрепала. А сега за един калник надигаш вой до незнам-къде-си. Все пак ти е сестра - човекът, на който би разчитал в най-тежки ситуации, а калникът се оправя. Ако брат ми направи нещо такова - ще го потупам по рамото и "Айде мойто момче, да оправиш колата", но съм сигурна, че пръв ще го предложи. Радвам се, че нямам брат, който да мисли като теб. Замисли се кое е по-важно сестра ти или парче ламарина.Пък за таса - ще съберем волни пожертвования да ти купим един комплект
                      Все пак разликата е, че това става на "на място" (изразявам се матафорично, поне аз така го мисля), а не на пътя. Не може да караш кола и да не усещаш какво правиш. Пък и жените са едни шофьори... То и при мъжете е т***к работа, ама не чак толкова. Аз моята кола като я продадох, след седмица и половина вече беше одрана в дясната задна част... А няма как да обясня просто в какви условия съм я паркирал и нито веднъж за 9 месеца не е ходила по чуждо (пак импровизирам) .
                      NOW: ???
                      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Все пак е само кола - оправя се. За един калник (и не само) никога няма да разваля отношенията с брат си или кой да е мой роднина, никога не бих казала, че по-добре на някой чужд да я дам, отколкото на свой.

Коментар

ele написа:
                          Все пак е само кола - оправя се. За един калник (и не само) никога няма да разваля отношенията с брат си или кой да е мой роднина, никога не бих казала, че по-добре на някой чужд да я дам, отколкото на свой.
                          Е, така е, най-вече за последното. Не може "чуждят" да повече от близкия. Пък е и калник, бронята е здрава. Калникът се сменя и всичко е готово.
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

тук никой не говори че това е нещо непоправимо или че става въпрос за разваляне на отношения.. че ще го оправи ми е пределно ясно.. за мен обаче остава въпрос, как можеш да причиниш такова нещо на една кола и да не осетиш

Коментар

reter написа:
                              тук никой не говори че това е нещо непоправимо или че става въпрос за разваляне на отношения.. че ще го оправи ми е пределно ясно.. за мен обаче остава въпрос, как можеш да причиниш такова нещо на една кола и да не осетиш
                              лесно, не казвай голяма дума, защото и на теб може да се случи.

Коментар

Working...
                              X