style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тука има тука няма.. къде е калника?!
Collapse
X
-
fihi
-
fihi написа:style34 написа:На мен точно това НЕ може да ми се случи!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
reter написа:reter написа:и искам да питам, дали ако си зема калник от друго браво, същия цвят дали ще има разлика голяма в боята или тои металика неможе да избелее чак толковаNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Виж моя калник и не се оплаквай толкова И то да беше само калника... Шенкел, полуоска, амортисьор, биелета, калник, маслен радиатор, броня, фар...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: ...
batproho написа:karloson написа:Виж моя калник и не се оплаквай толкова И то да беше само калника... Шенкел, полуоска, амортисьор, биелета, калник, маслен радиатор, броня, фар...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Ма яки тенекии имат тези нашите ФиатиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Ма яки тенекии имат тези нашите Фиатиhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Яки тенекии си е за в " " разбира се Почти всеки преден капак има натиснато от затваряне достатъчно добър критерии за "твърдата" ламарина от Която са направени .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:Ма яки тенекии имат тези нашите ФиатиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
infineon написа:Още помня как сгънах калника на пунтото като поседнах отгоре.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Когато колата ми беше за смяна на съединител, я оставих на сестра ми да я закара до сервиз, защото работех в Търново.Е, като се върнах я заварих с пръсната предна броня :D :D :D в някакъв бордюр се натресла :D :D :D .ОБаче не ми казва а си мълчи.Чак като се прибрах я видях :D :D Това беше 1вият и последен пък когато си давам колата на жена(особено на сестра ми)Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
trace написа:Vladim:"И затова хората са измислили Автокаско. Плащаш си, но си спокоен! "Доста може да се поспори вече на тая тема, ама айде.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар