Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тука има тука няма.. къде е калника?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Също толкова лесно можеш да се наръгаш до смърт десет пъти и пак да не усетиш, нали? Също можеш да си говориш по телефона и неусетно да се удариш в стълба на тротоара или в някоя кола пред теб или пешеходец???
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

На колко е сестра ти Тури някоя снимка и на нея де Тоя калник ко да го гледаме всички сме виждали смачкан калник на Браво макар че този си личи че е смачкан от жена :D
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

стара приказка-жена и кола не се дават но мъже признайте че и от вас има голями шушумиги

Коментар

Усещам ,че тази тема ще е поредната оспамена и изкривена такава.На калника нищо му няма дори боята не е паднала.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            На калника нищо му няма дори боята не е паднала.
            Ей така се удря качествено (не че не може и по-добре)
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

infineon написа:
              ...Тоя калник ко да го гледаме всички сме виждали смачкан калник на Браво макар че този си личи че е смачкан от жена :D
              Не личи- сигурно той си го е смачкал, когато е хойкал нанякъде и за пред жената-... сестрата. :D
              Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

КИМИ написа:
                infineon написа:
                ...Тоя калник ко да го гледаме всички сме виждали смачкан калник на Браво макар че този си личи че е смачкан от жена :D
                Не личи- сигурно той си го е смачкал, когато е хойкал нанякъде и за пред жената-... сестрата. :D
                Той още е Лапе бе, каква жена .Нищо лично Дянко майтап да става
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

ele написа:
                  reter написа:
                  тук никой не говори че това е нещо непоправимо или че става въпрос за разваляне на отношения.. че ще го оправи ми е пределно ясно.. за мен обаче остава въпрос, как можеш да причиниш такова нещо на една кола и да не осетиш
                  лесно, не казвай голяма дума, защото и на теб може да се случи.
                  На мен точно това НЕ може да ми се случи!
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

еее голяма работа. Лесно ще се оправи. На всеки се случва, дори и на най-добрите. Особено като не си свикнал с габаритите на колата. То и аз тъкмо уж бях посвикнала с моето браво, през кви ли не задръствания минавах из центъра на София и я провирах между колите, пред блока я паркирам на супер тесни местенца, а сутринта я подпрях леко отзад (нищо и няма де) и ме хвана яд, че блея. Зазяпах се на някъде и чух тряс и колата леко подскочи. Един колега ме видя и ми се смя. Мен повече ме хвана срам, че се изложих, от колкото яд, че може да съм направила нещо на колата. Ама мъжете много обичате да се подигравате, но ако някой от вас направи нещо такова и все едно нищо не е станало.

Коментар

тея жени без подпис са още по-опасни на сестари ми колата НИКОГА не съм давал и не смятам да давама е доста по-голяма от мен...ето и моя калник, ама ми го ошляскаха пред блока преди доста време(на следващия ден мишката не си призна, ама хубаво ги напсувах всичките), вече е оправен
                      Прикачени файлове
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

trace написа:
                        Tornado написа:
                        На калника нищо му няма дори боята не е паднала.
                        Ей така се удря качествено (не че не може и по-добре)
                        Ами истина си е дори когато е да се удари качествено жените пак не го умеят :D :D :D :D :D Мойто браво обаче може да те бие в класацията за най мръсен фиат. :D :D :D :D
                        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                        FIAT БРАВО 1.2 16v
                        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

от цялата работа разбрах че явно мноо издребнявам ама просто си обичам колата и много ме фана яд.. ще се оправи работата.. и искам да питам, дали ако си зема калник от друго браво, същия цвят дали ще има разлика голяма в боята или тои металика неможе да избелее чак толкова
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Re: Тука има тука няма.. къде е калника?!

reter написа:
                            .............колко да и казвам да приготвя.. калника е мармалад.. таза ми го няма.. просто немога да повярвам още.. бравочето ми...
                            Не знам за калника дали е мармалад, но се оправя. Обаче ако таЗа ти го няма, е това вече е сериозно, не знам дали може да се оправи.

Коментар

Е малко го е надрала. Я си представи че ти я върне така.Ти ще се самоубиеш.Един калник струва 50лв
                              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

infineon написа:
                                Мойто браво обаче може да те бие в класацията за най мръсен фиат. :D :D :D :D
                                Дали?
                                No_Name написа:
                                Ама мъжете много обичате да се подигравате, но ако някой от вас направи нещо такова и все едно нищо не е станало.
                                Тогава другия е виновен
                                Прикачени файлове
                                Ex Fiat 126P
                                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                                X