Също толкова лесно можеш да се наръгаш до смърт десет пъти и пак да не усетиш, нали? Също можеш да си говориш по телефона и неусетно да се удариш в стълба на тротоара или в някоя кола пред теб или пешеходец???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тука има тука няма.. къде е калника?!
Collapse
X
-
На колко е сестра ти Тури някоя снимка и на нея де Тоя калник ко да го гледаме всички сме виждали смачкан калник на Браво макар че този си личи че е смачкан от жена :Dhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
floks
Коментар
-
КИМИ написа:infineon написа:...Тоя калник ко да го гледаме всички сме виждали смачкан калник на Браво макар че този си личи че е смачкан от жена :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ele написа:reter написа:тук никой не говори че това е нещо непоправимо или че става въпрос за разваляне на отношения.. че ще го оправи ми е пределно ясно.. за мен обаче остава въпрос, как можеш да причиниш такова нещо на една кола и да не осетишThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
еее голяма работа. Лесно ще се оправи. На всеки се случва, дори и на най-добрите. Особено като не си свикнал с габаритите на колата. То и аз тъкмо уж бях посвикнала с моето браво, през кви ли не задръствания минавах из центъра на София и я провирах между колите, пред блока я паркирам на супер тесни местенца, а сутринта я подпрях леко отзад (нищо и няма де) и ме хвана яд, че блея. Зазяпах се на някъде и чух тряс и колата леко подскочи. Един колега ме видя и ми се смя. Мен повече ме хвана срам, че се изложих, от колкото яд, че може да съм направила нещо на колата. Ама мъжете много обичате да се подигравате, но ако някой от вас направи нещо такова и все едно нищо не е станало.
Коментар
-
trace написа:Tornado написа:На калника нищо му няма дори боята не е паднала.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
от цялата работа разбрах че явно мноо издребнявам ама просто си обичам колата и много ме фана яд.. ще се оправи работата.. и искам да питам, дали ако си зема калник от друго браво, същия цвят дали ще има разлика голяма в боята или тои металика неможе да избелее чак толковаFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Re: Тука има тука няма.. къде е калника?!
reter написа:.............колко да и казвам да приготвя.. калника е мармалад.. таза ми го няма.. просто немога да повярвам още.. бравочето ми...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар