Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кандидат за работа в Кауфланд,някой колега да каже как е там

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vin_d написа:
    се пак някаво развите по темата,обаждането за 2рото интервю беше в 20.30ч петъка вечер след няколко минути разговор със служителка,че не става по тел. ме пренудиха до отида /то си е за мен де/ Разговаряхме малко отправих си въпросите:каква е причината да ми предлагат тази позиция а не за кандитатстваната от мен подръшка"изискване на 3ти разряд за техника на безопасност и параджия" от там ми доде на акъла момче за всичко,др.ми въпрос бе дали има удържане на липси"имало си начини за оправянето им" и като се наложи да се остане след уплатняване на деня как процедирали"като се отпочива отработеното време други дни".Предлаганта им длъжност за мен е в прием стоки,трудово възнаграждение 440лв.-6месеца после на 500лв.,не разбрах само тва чисти пари ли са или не/явно не/ запитаха ме дали сам разговарял със семейството си,смисъл дали съм бил съгласен да подписвам договор още същата вечер те и затва ме били извикали аз им обясних,че сам го споделил надълго и нашироко ма не бях наясно със заплащането.Стиснахме си ръцете с уговорката да им дам одговор понеделник 12.30ч по тел.,и неска ушким чаках така и не се обадиха,аз и не мислих и да премам с тез условия.А и др.ми въпрос беше колко човека ще са в прием стоки одговора им ми се стори,че е те ще преценят колко хора ще са или нещо от сорта.Искат отговорен човек които да се справя с много задължения,правила и на когото да набиват обрачите като се обърка нещо а те никакво признание ни финансово ни морално.Няма оправия в цялата държава.
    за 440 (500) и да носиш отговорност, която може да ти коства и цяла година бачкане... Едва ли някой ще се върже - хем да е добър в работата и отговорен, хем да получава мизерни пари.Иначе - вземи прочети къде се слагат точки, че нищо не се разбира от мнението - само за заплатата разбрах.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

колега нема да се плашиш май във всички големи вериги е така .пари нема ,а работа за целия китайски народ.вземи била ,кауфланд ,метро ,технополис ,техномаркет Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 всички тия магазини искат млада и евтина работна ръка.искат да се бачка по 10 -12 часа за 300 лв. (чисто ако няма липси) с 1 почивен ден и да си супер компетентен за всички артикули предлагани в магазина .абе с 2 думи не е си работа,а е така ако имаш пари и нема кво да правиш да идеш там и да се шляеш докат не те изгонят

Коментар

Working...
      X