значи пуснах си автоб.за проба зеха,че ми се обадха,ма не за тва дето кандидатсвах /подадах за подръшка,имам опит и образов./ предложиха ми прием стоки,бил сам в МЕТРО и знам доло-горе за ко стаа въпрос,казаха,че не е от леките раб.,за трудовото възнагр.не казаха,на следващо ниво в интервюто,м/е би също неска.Та питанката ми е какво да очаквам за след 1г. ако ме одобрят те и раб.там,имало и удръшки като липси ала-бала и тем подобни.Засложава ли си да се вържа,има парво обучение.Някои колега служител там да ме запознае с някои подробн.за Кауфланд.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кандидат за работа в Кауфланд,някой колега да каже как е там
Collapse
X
-
попрочетах отзивите на хорицата,да ти кажа колега /ele благодарности/ мн.ме стресираха.Някой само да драсне един ред,се пак,мн.ще сам му благодарен.noriaga колега сажалявам м/е и аз да не сам го наприсал правилно в ядъ си или от жегата ма кат не ти харесва написаното има една отметка в темата "цитат" натисни и ме поправи с големи букви или "докладвай"Аве за каквото питам колегите им става ясно и ми одговарят.
Коментар
-
Re: Кандидат за работа в Кауфланд,някой колега да каже как е
vin_d написа:значи пуснах си автоб.за проба зеха,че ми се обадха,ма не за тва дето кандидатсвах /подадах за подръшка,имам опит и образов./ предложиха ми прием стоки,бил сам в МЕТРО и знам доло-горе за ко стаа въпрос,казаха,че не е от леките раб.,за трудовото възнагр.не казаха,на следващо ниво в интервюто,м/е би също неска.Та питанката ми е какво да очаквам за след 1г. ако ме одобрят те и раб.там,имало и удръшки като липси ала-бала и тем подобни.Засложава ли си да се вържа,има парво обучение.Някои колега служител там да ме запознае с някои подробн.за Кауфланд.Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
за кого говориш,аре и ти да си жив и здрав /в истинския смисал/.Аз да сам ти се намесвал в неща ти кат си писал,никой не се е родил научен,лека вечер на всички които помагат и на др.които не до толкоз.Благод.на kantarev темата да се изтрии,заключи и премахне кат не сам бил мн.ясен какво питам.
Коментар
-
Tornado написа:coolboby написа:Междудругото имах съученичка Елена ЯнковаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
се пак някаво развите по темата,обаждането за 2рото интервю беше в 20.30ч петъка вечер след няколко минути разговор със служителка,че не става по тел. ме пренудиха до отида /то си е за мен де/ Разговаряхме малко отправих си въпросите:каква е причината да ми предлагат тази позиция а не за кандитатстваната от мен подръшка"изискване на 3ти разряд за техника на безопасност и параджия" от там ми доде на акъла момче за всичко,др.ми въпрос бе дали има удържане на липси"имало си начини за оправянето им" и като се наложи да се остане след уплатняване на деня как процедирали"като се отпочива отработеното време други дни".Предлаганта им длъжност за мен е в прием стоки,трудово възнаграждение 440лв.-6месеца после на 500лв.,не разбрах само тва чисти пари ли са или не/явно не/ запитаха ме дали сам разговарял със семейството си,смисъл дали съм бил съгласен да подписвам договор още същата вечер те и затва ме били извикали аз им обясних,че сам го споделил надълго и нашироко ма не бях наясно със заплащането.Стиснахме си ръцете с уговорката да им дам одговор понеделник 12.30ч по тел.,и неска ушким чаках така и не се обадиха,аз и не мислих и да премам с тез условия.А и др.ми въпрос беше колко човека ще са в прием стоки одговора им ми се стори,че е те ще преценят колко хора ще са или нещо от сорта.Искат отговорен човек които да се справя с много задължения,правила и на когото да набиват обрачите като се обърка нещо а те никакво признание ни финансово ни морално.Няма оправия в цялата държава.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар