http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2171571 Дали ще се приеме според вас? Аз смятам, че е справедливо за по-неекологичните коли да се плаща повече, но да махнат данъка или да го смятат по друг начин. Защото на Браво-то данъка (както ни е до болка известно) е колкото на 5 Москвич-а, което е меко казано несправедливо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишна екотакса?!
Collapse
X
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ... миндилите пак измислиха страхотен довод да ни обират: "...Приходите пък щели да се използват за проекти за очистване на въздуха. ... " -цитат!Ще проектират въздушни пречиствателни станции за почистване и освежаване на въздуха...може и да си поръчаш доставка по домовете. Ако искаш и миризма ще ти добавят. Това ще е като завода за боклуци до Пловдив. Те и софиянци ,ще чакат ама няма...обаче парите отделени от бюджета за този завод си се харчат в пъти повече от заложените разходи в проекта...ама нищо де!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Хитреци са, ще усвоят парите за проекта, който никога няма да бъде реализиран, щото не това е целта, а да се ’земат едни пари. Освен това договора ще е скалъпен така, че да не ги подведат под отговорност за нереализирането му, ще го извъртят я че не са достатъчни средствата, я че е нецелесъобразно така...FIAT Brava '96 1.6 16V
Коментар
-
Абе като сте я зачовъркали тази тема да попитам следното, че имам смао спомени. За кола от Швейцария трябвали да се прави Технотест? Някъде бях чел, че ако колата е извън ЕС, се прави задължително и възлиза на около 400 лева. А Швейцария мисля, че не е в ЕС. Сори за спама... ама искам да се информиарам просто.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:Абе като сте я зачовъркали тази тема да попитам следното, че имам смао спомени. За кола от Швейцария трябвали да се прави Технотест? Някъде бях чел, че ако колата е извън ЕС, се прави задължително и възлиза на около 400 лева. А Швейцария мисля, че не е в ЕС. Сори за спама... ама искам да се информиарам просто.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:svetkos_ написа:Абе като сте я зачовъркали тази тема да попитам следното, че имам смао спомени. За кола от Швейцария трябвали да се прави Технотест? Някъде бях чел, че ако колата е извън ЕС, се прави задължително и възлиза на около 400 лева. А Швейцария мисля, че не е в ЕС. Сори за спама... ама искам да се информиарам просто.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
250 лева или 1000 лв. както пише би трябвало да е според мен за Камаз който сваля дървен материал от горите.Ами земеделските машини как ще ги обложат,ами мотоблоковете,агрегатите,дърворезачките и други подобни както и пътностроителната техника?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:250 лева или 1000 лв. както пише би трябвало да е според мен за Камаз който сваля дървен материал от горите.Ами земеделските машини как ще ги обложат,ами мотоблоковете,агрегатите,дърворезачките и други подобни както и пътностроителната техника?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар