В България пишат актове за това че имаш затъмнени странични стъкла или щора на задното. Причината е намалена видимост. А какво да кажем за тези със десния волан дето нямат никаква. Колкото до системите с огледалцата и камерите защо да не вземем да си сложим един ПЕРИСКОП или да се излегнем на задната седалка и да си караме по телевизора. Разбирам да се монтира инфра червена камера която да подпомага шофирането в магла или нощем но всичко друго са застрашаващи живота изгъзици.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петиция против регистрацията на коли с десен волан
Collapse
X
-
Scorpion_BV написа:Тая петиция е направена от хора дет ги е яд, на други дето карат почти нови коли за нищожни пари. Аман от тия нашенски комплекси...
Коментар
-
Въобще е безобразие, как досега липсва изменение в закона забраняващо внасянето и регистрирането на такива автомобили (ясно е, че тези, които сега се движат не могат изведнъж да изчезнат). Не по-малка идиотщина е и регистрирането на автомобили с червени мигачи отзад.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
викам да пускаме петиция за обръщането на движението в Англия и проблема ще се реши По принцип съм против коли с десен волан,но такава петиция е повече от безмислена,някой иска да се вдигне шум според мен и има изгода от това. Много ми е странно винаги като видя селския идиот във фронтерата с десния волан,който си мисли ,че кара джип и е по-отворен от дъртаците с Туарезите...Ама същия селския идиот не може да кара кола с ляв волан,но тръгнал да го прави на такава с десен,оплита си ръцете при смяна на скорости,изпреварва като джигит(същото естествено го прави и в кола с лява дирекция),отнема предимство и те гледа тъпо и сипе рой заплахи по твой адрес,защото не си го пуснал да мине(макар да си с предимство,в неговите очи с предимство са както следва 1 по ред на големината(тировете най-отпред ) 2 по вида на колата(всички след пернишкия голф) и така,а което пише в закона,че той не може да чете,как да знае какво пише За съжаление това е проблема,не самите автомобили с десен волан,а задкомилните им устройства...Всеки нормален човечец мислещ за собствената си сигурност и тази на семейството си,ще си монтира огледало в лявата част на колата и ще има някаква визия за ставащото пред него. С такава петиция няма да променим нищо,затова не бих я подписал!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Особено приятно е като се разминаваш с автомобил с десен волан през тъмната част на денонощието.Левия фар,дори и правилно регулиран, свети баш където не трябва и става мазало. И как минават прегледа на светлините при регистрацията не е ясно. В последно време гледам доста девойки да правят опити да карат такива коли.Голяма мъка.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Аз съм твърдо за да забранят регистрирането на автомобилите с десен волан и да има срок от 12 месеца примерно регистриран автомобил да смени дирекцията в лява (нормалната), която е за българските пътища. Само глупости в нашата държава! Аман от селски тарикати и идиоти! Като искате да карате автомобил с десен волан бягайте към островаMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
...
Не съм карал автомобил с десен волан, но знам, когато съм зад някой камион, как и с ляв волан нямам никаква видимост напред и се изнасям вляво, за да видя идва ли някой насреща... А ако в тази ситуация съм с десен волан, сигурно ще си карам зад камиона докато не отбие някъде или не пристигна където съм тръгнал... Е, може и аз да съм смотан шофьор, а не да ми е виновен десния волан, ама...знам ли.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ..
Kroko61 написа:Интересното става когато тоя с новата кола на половин цена се покаже срещу теб в твоята лента тръгнал да изпреварва колона примерно тирове.....rercho написа:Ми че то е същото бе колега моя комшия никога не се е качвал във Фиат и за него те са наи големите таралясници,щото тои си карал пасата и по хубава кола от пасата нямало.karloson написа:Не съм карал автомобил с десен волан, но знам, когато съм зад някой камион, как и с ляв волан нямам никаква видимост напред и се изнасям вляво, за да видя идва ли някой насреща... А ако в тази ситуация съм с десен волан, сигурно ще си карам зад камиона докато не отбие някъде или не пристигна където съм тръгнал... Е, може и аз да съм смотан шофьор, а не да ми е виновен десния волан, ама...знам ли.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар