Вчера видях двама колеги. Около 18:00 часа на Автомагистрала Хемус светло синьо Браво със малкък кръгъл стикер с долният ляв ъгъл на задното стъкло. Движехме се посока София, аз го изпреварих и се изравних с него и му свирнах но той май не разбра... Номера май почваше СА16хххх или СА06хххх нещо подобно незнам точно видях го в огледалотоСлед това видях още един колега, карах по улица Слатинска посока улица Гео Милев към 18:30 - 19:00 часа и от дяно на пътя беше спряло тъмно синьо Браво със малък стикер в долният ляв ъгъл на прозореца
Синьото браво е моето колега и номера е СО 16..., сори че не съм ти обърнал внимание аз спях до шофьора друг човек ми караше колата
Днес в 19:10 на чешмата по пътя за железник мина колегата Живко.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Днес към 20.00 пред фантастико бъкстоун сиво браво с рег номер СА6389 с големият стикер отзад. Свирнах няколко пъти но колегата говореше по гсм-а и ме изгледа доста странно и незнам дали разбра за какво му свиркам. Кой беше?
Във вторник видях един колега с черно браво ЕН 4607** с двата стикера - голям и малък - на Дойран посока Гоце Делчев.Беше пред мен, свирнах няколко пъти обаче въобще не разбра че му свиря. Трябваше да завивам иначе сигурно щяхме да се погоним
Във вторник видях един колега с черно браво ЕН 4607** с двата стикера - голям и малък - на Дойран посока Гоце Делчев.Беше пред мен, свирнах няколко пъти обаче въобще не разбра че му свиря. Трябваше да завивам иначе сигурно щяхме да се погоним
Номера е ЕН 4607 ВА. Малкия стикер е по-средата над чистачката, нали. Преди около седмица два пъти го видях. Първия път му оставих стикерчето под чистачката, а на другия ден като минах вече го беше лепнал.
Номера е ЕН 4607 ВА. Малкия стикер е по-средата над чистачката, нали. Преди около седмица два пъти го видях. Първия път му оставих стикерчето под чистачката, а на другия ден като минах вече го беше лепнал.
Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ааааа страхотно, ти си го зарибил, само дето още не е разбрал че ще почнат да му свиркат разни фиати отляво и отдясно
Днес сутринта към 9 часа в големия качамак по околовръстното колега с нова FIAT 500, регистрация СА3053 и малък стикер отзад над задната чистачка. Не съм свиркал или жестиколирал, карам все още без стикер, а и обстановката беше достатъчно инфарктна. Ако прочете да си каже.
'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар