Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Huku написа:
    Вчера видях двама колеги. Около 18:00 часа на Автомагистрала Хемус светло синьо Браво със малкък кръгъл стикер с долният ляв ъгъл на задното стъкло. Движехме се посока София, аз го изпреварих и се изравних с него и му свирнах но той май не разбра... Номера май почваше СА16хххх или СА06хххх нещо подобно незнам точно видях го в огледалотоСлед това видях още един колега, карах по улица Слатинска посока улица Гео Милев към 18:30 - 19:00 часа и от дяно на пътя беше спряло тъмно синьо Браво със малък стикер в долният ляв ъгъл на прозореца
    Синьото браво е моето колега и номера е СО 16..., сори че не съм ти обърнал внимание аз спях до шофьора друг човек ми караше колата
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Темпра със номер С8776 с малкият стикер на задното стъкло на пазара на красно село днес окол 14:30...Аз бях в 102
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Колегата Scorpion_BV , днес между 7-7:30 пред Mr. Bricolage и Технополис , много яко стоят джантетата

Коментар

Днес в 19:10 на чешмата по пътя за железник мина колегата Живко.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Зеленикаво Браво до светофара на УНСС посока зала "Христо Бтотев" с малък стикер на предния прозорец. Колата беше с номер СА 1993 ХС
            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
              Зеленикаво Браво до светофара на УНСС посока зала "Христо Бтотев" с малък стикер на предния прозорец. Колата беше с номер СА 1993 ХС
              Беше спряло пред аптеката след светофара. Много красиво.
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Junkey написа:
                Синьото браво е моето колега и номера е СО 16..., сори че не съм ти обърнал внимание аз спях до шофьора друг човек ми караше колата
                Да не карашев ти.. Теб щях да те позная

--------------------

Коментар

svetkos_ написа:
                  iceflame написа:
                  Беше спряло пред аптеката след светофара. Много красиво.
                  мхммммммм :D
                  FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                  FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Днес около 17:00 колегата kik73bg беше забелязан да причаква клиенти на стратегическо място, и беше интензивно "набибиткан".

Коментар

Днес към 20.00 пред фантастико бъкстоун сиво браво с рег номер СА6389 с големият стикер отзад. Свирнах няколко пъти но колегата говореше по гсм-а и ме изгледа доста странно и незнам дали разбра за какво му свиркам. Кой беше?
                      Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Lane Staley написа:
                        На 04.05 Мареа комби, цвят каки, с големия стикер на задното стъкло, малко преди отбивката за Стражица. Аз я изпреварих с една Дачиа Сандеро.
                        Ако е била със затъмнени задни стъкла, аз съм, пътувах за Варна.
                        Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Във вторник видях един колега с черно браво ЕН 4607** с двата стикера - голям и малък - на Дойран посока Гоце Делчев.Беше пред мен, свирнах няколко пъти обаче въобще не разбра че му свиря. Трябваше да завивам иначе сигурно щяхме да се погоним

Коментар

maiska написа:
                            Във вторник видях един колега с черно браво ЕН 4607** с двата стикера - голям и малък - на Дойран посока Гоце Делчев.Беше пред мен, свирнах няколко пъти обаче въобще не разбра че му свиря. Трябваше да завивам иначе сигурно щяхме да се погоним
                            Номера е ЕН 4607 ВА. Малкия стикер е по-средата над чистачката, нали. Преди около седмица два пъти го видях. Първия път му оставих стикерчето под чистачката, а на другия ден като минах вече го беше лепнал.

Коментар

fihi написа:
                              maiska написа:
                              Номера е ЕН 4607 ВА. Малкия стикер е по-средата над чистачката, нали. Преди около седмица два пъти го видях. Първия път му оставих стикерчето под чистачката, а на другия ден като минах вече го беше лепнал.
                              Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ааааа страхотно, ти си го зарибил, само дето още не е разбрал че ще почнат да му свиркат разни фиати отляво и отдясно

Коментар

Днес сутринта към 9 часа в големия качамак по околовръстното колега с нова FIAT 500, регистрация СА3053 и малък стикер отзад над задната чистачка. Не съм свиркал или жестиколирал, карам все още без стикер, а и обстановката беше достатъчно инфарктна. Ако прочете да си каже.
                                '08 Alfa Romeo 147 Q2
                                ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

Working...
                                X