Че какво пък ще пррави малък стикер в центъра на Горна баня?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
fihi
-
ilkor написа:Да, водих дъщеря ми на плуване в Спартак По късно вечерта мернах пред Джъмбо бяло Браво с големия стикер на задния прозорец. Беше спряло точно пред входа на магазина в зоната заградена с антипаркинг колчета - явно вътрешен човекNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Lane Staley написа:Тъмно синя Брава с два стикера на задното стъкло днес около 10:00 по Опълченска. На Руски паметник пое към Пирогов. На колегата му беше трудно да си избере лента||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
svetkos_ написа:crush написа:Вися си вчера в задръстванията и през 6-7 коли зад мене в съседната лента гледам блести ксенон, заглеждам аз синьо браво и така както си зяпах гледам колега ръкомаха ли ръкомаха вътре... Как ме видя, че гледам в огледалото... да си казва кой беше, номер не успях да видя...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Днес следобяда видях колежката сок от праскови с пунтака само дето ми е трудно да обясня точно къде...да кажем че беше на околовръстното аз идвах от магистралата за Варна а тя беше в обратната посока с отворен прозорец с вързана коса нещо като кок пунтака и колежката са а сега и видях гаража не е била тя...ама и пунтото и мадамата дето го караше бяха мн готини беше пак жълто с две черни линии обаче мн лаченоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Вчера видях двама колеги. Около 18:00 часа на Автомагистрала Хемус светло синьо Браво със малкък кръгъл стикер с долният ляв ъгъл на задното стъкло. Движехме се посока София, аз го изпреварих и се изравних с него и му свирнах но той май не разбра... Номера май почваше СА16хххх или СА06хххх нещо подобно незнам точно видях го в огледалотоСлед това видях още един колега, карах по улица Слатинска посока улица Гео Милев към 18:30 - 19:00 часа и от дяно на пътя беше спряло тъмно синьо Браво със малък стикер в долният ляв ъгъл на прозореца
--------------------
Коментар
-
Хайде, ще си призная за тъмно синята Брава с двата стикера на Руски - аз бях. С тия неориентирани шофери, а да не говоря за пешеходците - така ще е. Пътя там е меко-казано хълмист.karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
Днес ми беше ден да виждам колеги от форума! Първо до Техническия видях паркирано черно Punto, даже го щракнах, а един баничар имаше явното намерение да ме обърше защото седях на улица... После като се прибирах по улица Добри Войников видях черно Bravo GT с големия стикер и номер започващ с EH! Помахахме си и колега зави към пл. Журналист!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Днес ми беше ден да виждам колеги от форума! Първо до Техническия видях паркирано черно Punto, даже го щракнах, а един баничар имаше явното намерение да ме обърше защото седях на улица... После като се прибирах по улица Добри Войников видях черно Bravo GT с големия стикер и номер започващ с EH! Помахахме си и колега зави към пл. Журналист!Bravo TD100
Коментар
-
Executer написа:Днес ми беше ден да виждам колеги от форума! Първо до Техническия видях паркирано черно Punto, даже го щракнах, а един баничар имаше явното намерение да ме обърше защото седях на улица... После като се прибирах по улица Добри Войников видях черно Bravo GT с големия стикер и номер започващ с EH! Помахахме си и колега зави към пл. Журналист!>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар