Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy засякох днес , минаваше по главната към 6 ч. , ама не ме видя . То и аз в последния момент го видях
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

AdViSoRa написа:
      На 05.05.09 зелено Типо с големия стикер на Цариградско посока Център. Свирнах но не разбрах дали разбра за какво става на въпрос.
      За Типото незнам, но шофьора разбра.

Коментар

wazmo написа:
        На 1.05 в ранния следобед,на излизане от Стара Загора (към Бугас), карах след тъмно Браво РВ8848 със малък и голям стикер на задното стъкло. Кой ли е колегата
        PA 8848 BA е колега. Що не свирна, поне щяхме да се запознаем :D Преди около час и малко на излизане от паркинга на 4-ти блок на ТУ засякох колега със светло Браво (син/сив) с големия стикер на задния прозорец. Номера беше СА 8881 и нататък не го запомних, но имаше надпис STEEL на задната колона.
        FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Re: ...

ShadowMaster написа:
          e добре, КОРУН видял си ме ... гледам поне ЛООП-а ме отсрамва че не пиша
          Аз те видях колега :D Много готино Купето. Евала
          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Тъмносиньо браво ЕН4607ВА на Борово до пазара. Два дена го засичам паркирано там. Колега, много добре стои стикерчето. Не предполагах, че толкова бързо ще го сложиш.Поздрави!

Коментар

Преди два дена на светофара на НДК(McDonald’s) към Орлов Мост...синьо Браво с № С или СА 29-26 ВС с големия стикер на задното стъкло.
              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Никой не ме видя днес в София освен колежката maiska :D
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Те на т’ва викам аз красавици.А ето и кой беше паркирал на 5м. от красавиците
                  Прикачени файлове

Коментар

Tornado написа:
                    Никой не ме видя днес в София освен колежката maiska :D
                    мммда

Коментар

днес около 8 часа crush беше засечен и поздравен на Вардар, а след това и зорко проследен как прави 2 нарушения по пътя към люлин

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

fihi написа:
                        Те на т’ва викам аз красавици.А ето и кой беше паркирал на 5м. от красавиците
                        А и ако и аз бях още с Бравока, който си седеше всеки ден пред блока отзад на снимката и дори съм го спирал на големия паркинг до една от бравите... щяхме да цепнем мрака
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Вися си вчера в задръстванията и през 6-7 коли зад мене в съседната лента гледам блести ксенон, заглеждам аз синьо браво и така както си зяпах гледам колега ръкомаха ли ръкомаха вътре... Как ме видя, че гледам в огледалото... да си казва кой беше, номер не успях да видя...
                          www.CarProfi-BG.com
                          Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                          Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                          Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
                            Вися си вчера в задръстванията и през 6-7 коли зад мене в съседната лента гледам блести ксенон, заглеждам аз синьо браво и така както си зяпах гледам колега ръкомаха ли ръкомаха вътре... Как ме видя, че гледам в огледалото... да си казва кой беше, номер не успях да видя...
                            Не четеш. Май е бил BolgAryan. Виж през две мнения нагоре.
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Тъмно синя Брава с два стикера на задното стъкло днес около 10:00 по Опълченска. На Руски паметник пое към Пирогов. На колегата му беше трудно да си избере лента
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Колега с Брава с номер 3112 с малкият стикер в центъра на Горна Баня .. някой съсед или просто гост :D

Коментар

Working...
                                X