uBoy засякох днес , минаваше по главната към 6 ч. , ама не ме видя . То и аз в последния момент го видях
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
wazmo написа:На 1.05 в ранния следобед,на излизане от Стара Загора (към Бугас), карах след тъмно Браво РВ8848 със малък и голям стикер на задното стъкло. Кой ли е колегатаFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
fihi
Тъмносиньо браво ЕН4607ВА на Борово до пазара. Два дена го засичам паркирано там. Колега, много добре стои стикерчето. Не предполагах, че толкова бързо ще го сложиш.Поздрави!
Коментар
-
Преди два дена на светофара на НДК(McDonald’s) към Орлов Мост...синьо Браво с № С или СА 29-26 ВС с големия стикер на задното стъкло.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
fihi
Коментар
-
maiska
-
fihi написа:Те на т’ва викам аз красавици.А ето и кой беше паркирал на 5м. от красавицитеNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Вися си вчера в задръстванията и през 6-7 коли зад мене в съседната лента гледам блести ксенон, заглеждам аз синьо браво и така както си зяпах гледам колега ръкомаха ли ръкомаха вътре... Как ме видя, че гледам в огледалото... да си казва кой беше, номер не успях да видя...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Вися си вчера в задръстванията и през 6-7 коли зад мене в съседната лента гледам блести ксенон, заглеждам аз синьо браво и така както си зяпах гледам колега ръкомаха ли ръкомаха вътре... Как ме видя, че гледам в огледалото... да си казва кой беше, номер не успях да видя...NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар