Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На 1.05 в ранния следобед,на излизане от Стара Загора (към Бугас), карах след тъмно Браво РВ8848 със малък и голям стикер на задното стъкло. Кой ли е колегата
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Аз пък миналия четвъртък видях тъмно зелено Типо - лъскачка така стоеше, паркирано в City Center Sofia към 19.20ч. на първия етаж след входа от дясно до стената. Не ми се слизаше да снимам, ако някой помни какво е правил миналия четвъртък и колата му отговаря на профила по-горе да даде признак на живот.
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Аз вчера видях dikanio ,на парк Острова ,към 16 часа...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

SokOtPraskova написа:
          Аз пък миналия четвъртък видях тъмно зелено Типо - лъскачка така стоеше, паркирано в City Center Sofia към 19.20ч. на първия етаж след входа от дясно до стената. Не ми се слизаше да снимам, ако някой помни какво е правил миналия четвъртък и колата му отговаря на профила по-горе да даде признак на живот.
          това е моят красавец, колежке и ще го виждате там всеки ден, тъй като ми се налага да управлявам един магазин на по-горните етажи!
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
            SokOtPraskova написа:
            това е моят красавец, колежке и ще го виждате там всеки ден, тъй като ми се налага да управлявам един магазин на по-горните етажи!
            Е, много е лъскаво признавам! ПП - За кой магазин става на въпрос? (може и на лични да отговориш, ако не е много лично.. )
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

bai_mile беше засечен днес на светофара на Пантеона, спрях диагонално на място за три коли да му присветна, но мисля че пак не ме видя
              Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
              Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Айде бързо да си казва кой беше със синьо бургаско пунто на 03.05.2009 пред крепоста в Старият град на Шумен :D
                Прикачени файлове
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                  Айде бързо да си казва кой беше със синьо бургаско пунто на 03.05.2009 пред крепоста в Старият град на Шумен :D
                  Абе колега , днес да не си бил в едно лясковско село Мернах такъв цвят браво с големи джанти , но отдалеко и може да съм сбъркал
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Следобяда на бул. България едно Браво ГТ с големия стикер.. колегата и приятелите му ме видяха също мисля .. номера му беше СА3279 .. да си казва кой е

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                      Geraka написа:
                      Абе колега , днес да не си бил в едно лясковско село Мернах такъв цвят браво с големи джанти , но отдалеко и може да съм сбъркал
                      Мне....бях там, ама преди 2-3 дена и не с Бравото, че то е в бокса
                      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

silversony написа:
                        Следобяда на бул. България едно Браво ГТ с големия стикер.. колегата и приятелите му ме видяха също мисля .. номера му беше СА3279 .. да си казва кой е
                        Здравей колега аз бях.Движех се зад теб и ти свирнах . Много ти е готино бравото а и много бързо. В началото не разбрах дали си ме забелязал макар че бая се набрах на клаксона.
                        Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Geraka написа:
                          не е мойто
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Вчера на бул. Иван Гешов към Красна Поляна до мен спря едно сиво Coupe, колега каза че се казва Сашо, но ника не му разбрах!! Евала колега, само хубави жени трябва да се карат в италианските коли!! :D Аз тъкмо излизах от квартала и отивах към мойта, а стълката бяха адски запотени, незнам даже как си видял стикера!! :D
                            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

На 04.05 Мареа комби, цвят каки, с големия стикер на задното стъкло, малко преди отбивката за Стражица. Аз я изпреварих с една Дачиа Сандеро.
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

На 05.05.09 зелено Типо с големия стикер на Цариградско посока Център. Свирнах но не разбрах дали разбра за какво става на въпрос.
                                FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                                FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                                ...and justice for all

Коментар

Working...
                                X